Dyrepleier i 100% Stilling

Har du lyst til å være en del av et motivert, kunnskapsrikt team? Da må du lese videre og søke på denne jobben!

Er du en engasjert og entusiastisk dyrepleier som leter etter nye utfordringer? Trives du i en hektisk klinikkhverdag og har lyst å være en del av et motivert, kunnskapsrikt team? Da må du lese videre og søke på denne jobben!

Evidensia Bærum Dyrehospital flyttet i januar 2020 inn i nye og romslige lokaler på Rud i Bærum. Vi er 7 veterinærer, 3 autoriserte dyrepleiere, flere veldig erfarne assistenter og resepsjonister. Klinikken har to operasjonsrom (et for bløtvevskirurgi og et for ortopedisk kirurgi) med gass anestesi og ventilator, tannrom med to arbeidsstasjoner, separat blodlab, røntgen, ultralyd, og videootoskop.

Vi er en dedikert "Cat Friendly Clini" og har dyktige veterinærer og dyrepleiere som brenner for katten sitt beste! Det betyr at vi blant annet har egne undersøkelsesrom og separate oppstallingsrom for katter og hunder.

Evidensia Oslo Dyresykehus er vårt henvisningssykehus på kveld, helg og natt. Der er det alltid erfaren veterinær og dyrepleier til stede.

Om jobben:
Vi ser etter en dyrepleier som ønsker å være en del av et fantastisk, hyggelig team i en klinikk hvor arbeidsmiljø er svært viktig og stemmen din blir hørt! Erfaring er en fordel men nyutdannete er hjertelig velkommen til å søke. På Evidensia Bærum får du en variert arbeidsdag med arbeidsoppgaver bestående blant annet av anestesi (tann og operasjon ), laboratoriearbeid, røntgen og ultralyd, assistere poliklinikkveterinærene og pleie og omsorg av inneliggende pasienter. Stillingen innebærer turnusarbeid.

Hva kan vi tilby?

Teamet på Evidensia Bærum vil ønske deg velkommen til en herlig, flott gjeng som trives godt sammen! Vi bry oss om hver enkelt ansatt og verdsetter jobben alle gjør. Kompetanseheving verdsettes høyt i Evidensia! Vi skal investere i din fremtid! Hos oss får du mulighet til å påvirke din egen karriere. Har du spesielle faglige interesser? Vi støtter din utvikling!

Viktigst av alt kan vi tilby en arbeidsplass med gode, ordnede, trygge arbeidsforhold og et hyggelig arbeidsmiljø

Hvem søker vi?
Vi søker etter deg som ønsker en interessant, variabel arbeidsdag som en del av et godt erfarent team. Du er faglig engasjert og har lyst til å videreutvikle deg selv og klinikken. Du bryr deg om våre kunder- to og firbeint, tør å satse, deler kunnskap og gode løsninger.
Type stilling: 100% fast stilling
Søknadsfrist: søknader vurderes fortløpende
Spørsmål om stillingen kan rettes til: Sanne Lundahl Andersen, Klinikkleder. sanne.andersen@evidensia.no. 93666979
Vi ser frem til å motta din søknad!

Om Evidensia
Evidensia i Norge ble etablert i 2012 og består i dag av 32 klinikker fra Søgne i sør til Tromsø i nord. Vi tilbyr veterinærmedisin i verdensklasse og ser alltid etter de beste kandidatene. IVC Evidensia Group har i dag mer enn 2500 klinikker og nærmere 41000 medarbeidere i 20 land, og er Europas største veterinærkjede.