Ledig stilling som dyrepleier ved Alstahaug Dyreklinikk AS i Sandnessjøen

Alstahaug dyreklinikk er i stadig vekst og ønsker å utvikle oss videre. Vi søker derfor etter en autorisert dyrepleier som kan være med på å ta klinikken videre.

Stilling: Fast 100%
Konkurransedyktig lønn etter kompetanse og erfaring
Oppstart: 01.09.21

Jobben består av kundebehandling både direkte og over telefon, ansvar for pasientmottak i resepsjonen samt fôrsalg, i tillegg til noe rengjøring og rydding. Dyrepleieren forventes også å bistå dyrlegene ved behandling/håndtering av pasienter, samt utføre laboratoriearbeid.
Erfaring med tannbehandling og anestesi er en fordel men ikke et krav.

Alstahaug Dyreklinikk ligger i sentralt plassert i Sandnessjøen, vi er en liten klinikk men er i vekst og utvider stadig repertoaret. Vi flyttet inn i nye lokaler i 2017, og det er investert i mye nytt utstyr. Klinikken har blodlab, digital røntgen og tannrøntgen, ultralyd, og tannunit. Kundemassen er voksende og vi ønsker å videreføre den gode utviklingen. Pr i dag er det 1,5 veterinær og 1,5 assistent som jobber på klinikken. Klinikken fungerer som felles samlingspunkt for de praktiserende veterinærene i distriktet, og flere av veterinærene veksler på å jobbe i smådyr-og stordyrpraksis.

Vi søker en positiv, effektiv, pålitelig og strukturert person som kan jobbe selvstendig men også liker å samarbeide med andre. Det er en fordel med en viss erfaring som dyrepleier men nyutdannede oppfordres også til å søke. Relevant opplæring vil bli gitt. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn etter kompetanse og erfaring. Per nå har vi ingen autorisert dyrepleier ved klinikken og vi ser at for å utvikle oss videre så skulle vi absolutt hatt en dyrepleier på plass. Vi er derfor villig til å strekke oss langt både når det gjelder lønn og andre betingelser for å få tak i den rette personen.

Søknadsfrist 30.07.21
Søknadene vurderes fortløpende.

For mer informasjon ta kontakt med daglig leder Lise Aanensen, mobil 41467908. Søknad med CV, kopi av vitnemål og attester sendes til e-post: post@alstahaug-dyreklinikk.no

Sandnessjøen ligger i Alstahaug kommune sentralt på Helgeland i Nordland. Helgeland har alt; fantastisk fjellterreng for toppturer både sommer og vinter, øy-eldorado
for padling og sykling, Træna festivalen mm. Sjekk ut www.visithelgeland.com for mer info om alt hva Helgeland kan tilby.