Dyrepleier til 100% fast stilling

Vi kan tilby muligheter til å utvikle karrieren din gjennom et spekter av ulike oppgaver, i et miljø hvor trivsel og humor settes høyt. Som dyrepleier hos oss er du en verdsatt og viktig del av teamet. Høres dette spennende ut må du lese videre!

Evidensia Sinsen Dyreklinikk er en stor og fin klinikk, med moderne utstyr og ikke minst en utrolig hyggelig gjeng kollegaer! Vi gjør det meste av behandling innad på huset, men har også et godt samarbeid med Evidensia Oslo Dyresykehus. Vi har åpent til kl. 20 alle hverdager, samt mellom 11-16 i lørdag og søndag. Vi har vakt frem til kl. 23. hver dag.

Om jobben:
Vi søker nå en ny dyrepleier som vil bli en del av vårt team. Vi utfører det meste av behandlinger på klinikken, og arbeidsoppgavene vil variere i alt fra anestesi og overvåkning av operasjons- og tannpasienter, labarbeid, støtte poliklinikken, ansvar for inneliggende pasienter, røntgen med mer. Stillingen innebærer turnusarbeid.

Hva kan vi tilby?
Hos oss får du varierte dager! I tillegg til rutineinngrep og poliklinikk får vi ofte pasienter som krever avansert utredning og behandling, som gir deg både spennende og utfordrende oppgaver.

Evidensia er synonymt med høy faglig kvalitet, og vi satser stort på etterutdanning og videreutvikling. Vi tror på din utvikling!

I tillegg har vi det vi selv mener er Oslos hyggeligste kollegaer! Vi er en godt sammensveiset gjeng med høy takhøyde og godt arbeidsmiljø. Vi håper du vil bli en del av og bidra til dette. Vi tilbyr trygge arbeidsforhold med tariffavtale og gode lønnsvilkår.

Hvem søker vi?
En autorisert dyrepleier som er faglig engasjert og som ønsker å utvikle seg videre. Vi ser for oss at du kan passe godt inn om du er fleksibel, initiativrik og omgjengelig med gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter. Du kan ha lang erfaring i bransjen eller være nyutdannet – det viktigste er de personlige egenskapene som gjør at du vil bli et godt tilskudd til en allerede bra gjeng. Du vil få nødvendig opplæring.

Type stilling: 100% fast
Søknadsfrist: 1. Juli
Tiltredelse: Snarest


Spørsmål om stillingene kan rettes til:
Klinikkleder Madeleine Hansen
E-post: madeleine.hansen@evidensia.no

Høres dette ut som noe for deg? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknad kan sendes inn her: https://jobb.evidensia.no/jobs/4427379-dyrepleier-til-100-fast-stilling

Om Evidensia

Evidensia i Norge ble etablert i 2012 og består i dag av 32 klinikker fra Mandal i sør til Tromsø i nord. Vi tilbyr veterinærmedisin i verdensklasse og ser alltid etter de beste kandidatene. IVC Evidensia Group har i dag mer enn 2500 klinikker og nærmere 41000 medarbeidere i 20 land, og er Europas største veterinærkjede.