Vil du jobbe som dyrepleier AniCura Dyreklinikk Ekeberg 100% fast stilling

Vi søker etter en utdannet dyrepleier ved AniCura dyreklinikk Ekeberg i 100% fast stilling med tiltredelse sommeren 2022. Vi leter etter deg som er engasjert, motivert og liker en travel klinikkhverdag. Vi oppfordrer både erfarne og nyutdannede til å søke. Du må være glad i mennesker og være opptatt av at alle ansatte skal ha det bra og trives på arbeidsplassen. Samtidig er det viktig med et fokus på faglig kvalitet, utvikling og god kundebehandling. I AniCura har vi fokus på videreutvikling gir muligheter for videreutdannelse og kurs.

Om klinikken

AniCura Dyreklinikk Ekeberg kan med rette kalles dyreklinikk og butikk, butikken er storleverandør av fôr og utstyr til mange dyreeiere i området.

Vi er en veletablert klinikk som ble startet med navnet PetVett 2003 og gitt siden over i kjeden AniCura i 2011. Klinikken har blant annet tre konsultasjonsrom, operasjonsstue, eget tannrom, ultralydrom, røntgenrom, laboratoriet, samt separat oppstalling for hund og katt.

Vi er et faglig dedikert team som består av fem veterinærer, fire dyrepleiere, to resepsjonister, butikkmedarbeidere og klinikkassistener. Flere av disse har omfattende videreutdannelse innen forskjellige medisinske og kirurgiske grener. Vi tar imot henvisninger på bløtvevskirurgi, dermatologi, kardiologi, odontologi og oftalmologi. Pasientene våre består hovedsakelig av hund og katt.

Vi kan tilby et fantastisk arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidere som hele tiden jobber for at klinikken skal forbedre seg på alle måter.

Din profil

- Utdannet dyrepleier

- Erfaring fra resepsjonsarbeid, tannbehandling, anestesi og smertelindring, røntgen og laboratoriearbeid er ønskelig, men ikke et krav.

- Opptatt av god pasientomsorg

- God kommunikasjonsevne

- Selvstendig og strukturert

- Utadvendt og positiv

- God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, norsk og engelsk.

Om AniCura

AniCura er en familie av fremtredende dyresykehus og dyreklinikker som er spesialiserte på smådyr. Selskapet ble etablert i 2011 som den første sammenslåing av dyresykehus i Norden, bygget på ideen om at forente ressurser skaper muligheter for bedre veterinærmedisin. I dag er AniCura et forbilde innen avansert veterinærmedisin og en høyt verdsatt partner for dyreeiere og henvisende veterinærer i Europa.

Selskapet tilbyr et stort utvalg av medisinske og kirurgiske tjenester. Dette omfatter alt fra forebyggende og basisbehandling til avansert diagnostikk.

AniCura tilbyr moderne diagnostikk og behandling av høy kvalitet på 400 steder i Europa og skaper trygghet for dyreeiere gjennom pasientsikkerhet og høy tilgjengelighet. Selskapets 10 000 dedikerte medarbeidere tar hvert år hånd om over tre millioner pasienter. AniCura er en anerkjent utdannings- og henvisningsinstans.

For informasjon om hvordan AniCura jobber for å skape fremtidens veterinærmedisin, besøk gjerne vår hjemmeside www.anicuragroup.com

Søknad og kontakt

Søknad med CV sendes til Victoria Holter: victoria.holter@anicura.no. Ved spørsmål kan du ringe telefonnummer 45255147.

Stillingen er 100% fast. Søknadsfrist: 31/5-2022

Vi gleder oss til å høre fra deg!