Vil du bli vår nye medarbeider

Holmestrand Dyreklinikk søker dyrepleier/ klinikkassistent i 100% fast stilling

Vi søker en dyrepleier/klinikkassistent som vil være en del av vår klinikk. Du er trygg og har gode kunnskaper innen faget. Liker å holde deg oppdatert slik at vi sammen kan utvikle klinikken og arbeidsplassen vår. Du trives med å jobbe i klinikk, med varierte arbeidsoppgaver i et hektisk og hyggelig miljø.

Vi ønsker å gi våre kunder et godt tilbud til sine kjæledyr. Vår visjon er: ”Trygghet og livskvalitet”. Kunnskap, omsorg og kommunikasjon er for oss viktige verdier for å oppnå vår visjon. Vi jobber for å oppnå dette ikke bare i møte med alle våre pasienter og eiere, men også internt i klinikken.

På klinikken er vi 7 ansatte, fordelt på veterinærer og dyrepleiere. Klinikken startet opp i 1985. Vi har en god, stabil og hyggelig kundemasse. Pasientene er i hovedsak hund og katt. Som vår visjon sier så er livskvalitet viktig for oss. Det gjelder ikke bare for våre pasienter, men også for oss selv. Vi ønsker derfor å tilrettelegge for en god arbeidssituasjon, som gir god livskvalitet både på og utenfor jobben.

Holmestrand Dyreklinikk ligger ved kjøpesenteret på «Fjellet» i Holmestrand. I kommunen bor det rundt 25 000 innbyggere. Våre kunder er hovedsakelig herfra, men vi ser også en jevn tilstrømming av kunder fra nabokommunene. Holmestrand ligger ved Oslofjorden, med store muligheter til å nyte det fjorden kan tilby av rekreasjon. Nærhet til skog og mark gir også et godt utgangspunkt for et aktivt friluftsliv, sommer som vinter. Vi liker å kalle byen vår ”Ski og badebyen Holmestrand” Vestfoldbanen har togstasjon her og det er kun 50 min togtid til Oslo. Holmestand by har i de senere årene gjennomgått en omfattende fornyelse i byen og havnen. Det er stadig nye spennende prosjekter som settes i gang, både innen boligbygging og andre tilbud til innbyggerne. Det er trygt, hyggelig og lett å oppnå god livskvalitet i Holmestrand.

Synes du dette høres interessant ut? Kan du tenke deg å bli en del av vårt team? Svarer du ja på det, samt at du vedsetter våre verdier og visjon. Da håper vi virkelig å høre fra deg. Primært ønsker vi en ny medarbeider som har jobberfaring fra klinikk, men vi utelukker ikke dere som har mindre fartstid i arbeidslivet.

Send søknad med CV til berit@holmestrand-dyreklinikk.no

Søknader vil bli vurdert fortløpende

Tiltredelse etter avtale.

Har du spørsmål så ta kontakt med Berit Sørebø, enten på mail (se over), eller på telefon 92066556

Se flere stillinger

Se alle stillinger
Vets 4 Pets
Søknadsfrist 20.10.2022

Vets 4 Pets AS søker autorisert dyrepleier.

Sveberg Dyrehospital
Søknadsfrist fortløpende

LEDIG STILLING FOR AUTORISERT DYREPLEIER