Vikariatstilling som dyrepleier/klinikkassistent ledig på Ringerike Dyreklinikk i Hønefoss.

En av våre ansatte går snart ut i fødselspermisjon og i den forbindelse søker vi en som ønsker å bli med i vårt team på 4 veterinærer og 4 dyrepleier/klinikkassistenter. Vikariatet er fortrinnsvis ett år i fulltidsstilling med alle muligheter for forlengelse etter endt periode. Vi er en travel smådyrlinikk som har hatt rask vekst de siste fem årene. Vi er allerede en godt utrustet og moderne klinikk men senhøstes så tilføyes nye lokaler for å gi oss en god flyt i hverdagen.

Arbeidsoppgavene på klinikken er varierte og det er alle muligheter for god faglig utvikling for den rette personen. Vi legger til rette og støtter videreutdanning og kursing.  

Arbeidstider er fire dager i uken fra 8.30-16 og en arbeidsdag fra 12-19. Klinikken er frivillig deltager i vaktsamarbeid annenhver helg men da kun på smådyr.

Vi søker en person som

-liker at arbeidshverdagen kan være hektisk

-setter faglig kompetanse høyt

-utviser stor omsorg for våre pasienter og deres eiere

-jobber godt i team

-er klar for nye utfordringer og er lærevillig

-bidrar med godt humør og positiv innstilling

Fortrinnsvis søker vi personer som har autorisert dyrepleierutdannelse, men vi har erfart at personer med annen bakgrunn kan fungere godt med ekstern kursing og intern opplæring. Lønn etter kvalifikasjoner og/eller erfaring.

Søknader vurderes fortløpende og oppstart er så snart som mulig. For spørsmål om stillingen ta kontakt på tlf 32124580.

Søknad sendes til post@ringerikedyreklinikk.no