Vi søker etter en dyrepleier til AniCura Grimstad

Vi søker etter en dyrepleier til AniCura Grimstad

Om klinikken:

AniCura Grimstad er en velutstyrt og moderne klinikk på Bergmoen i Grimstad. Hos oss står faglig oppdatering i fokus. Vi er en henvisningsklinikk innen blant annet tenner og utredinger. Vi har nytt ultralyd- og røntgenapparat, samt to tannbord og fullt utstyrt operasjonssal og lab. Klinikken består av fire veterinærer, klinikkassistenter og resepsjonist. Vi legger stor vekt på god kundeservice og høy faglig standard. Klinikkens åpningstider er mandag – onsdag og fredag, 08.15 – 15.30 og torsdag 08.15 – 18.00. Ellers er Grimstad en hyggelig liten by med fantastiske strender og turområder, og byen har flere ganger blitt kåret til Norges beste sommerby.

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura.

Om stillingen:

Jobben vil variere mellom de ulike avdelingene, og arbeidsdagen vil være variert. Vi setter samarbeid høyt, så du vil jobbe tett med kollegaene dine. Arbeidsoppgaver vil være blant annet:

  • Anestesi
  • Assistere veterinær og jobbe selvstendig med pasienter
  • Ansvar for oppstallede dyr
  • Laboratoriearbeid
  • Resepsjonsarbeid etter behov

Kvalifikasjoner:

  • Autorisert dyrepleier
  • Erfaring med gassanestesi vil være en fordel
  • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
  • Beherske engelsk

Vi søker etter en dyrepleier med stor lidenskap og engasjement for faget, og et sterkt ønske om å tilby en best mulig behandling for pasientene. Du er en positiv person med stå-på vilje, du har høy arbeidskapasitet og takler en variert hverdag med mye å gjøre. Du liker å jobbe i team, samtidig som du også kan jobbe selvstendig med eget ansvar.

Vil du bli med i vår familie?

Send oss din søknad gjennom søknads-knappen her.

Søknadsfrist snarest. Søknader blir vurdert fortløpende.
Tiltredelse etter avtale.

Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt Linn Marita Tellefsen på telefonnummer 41083624, eller e-post linnm.tellefsen@anicura.no

Se flere stillinger

Se alle stillinger
Evidensia Bodø Dyresykehus
Søknadsfrist snarest

Evidensia Bodø Dyresykehus søker dyrepleier

Evidensia Son Dyreklinikk
Søknadsfrist fortløpende

Klinikkleder og dyrepleier Evidensia Son Dyreklinikk