Vi søker en dyrepleier eller veterinær som brenner for rehabilitering og forebyggende helsearbeid.

Vil du være med og videreutvikle vår flotte rehabiliteringsavdeling? Er du dyrepleier eller veterinær med erfaring innen rehabilitering, så kan dette være din nye arbeidsplass!

Ved AniCura Jeløy Dyresykehus har vi en moderne rehabiliteringsavdeling med førsteklasses fasiliteter som basseng, vanntredemølle og laser grad 4. Du vil inngå i et team med ortopeder og veterinærspesialister som hver dag arbeider sammen til det beste for dyrene og deres eiere. Vi tror på at forebyggende helse og trening er noe det bør fokuseres mer på, og håper at du også brenner for dette.

Dyresykehuset er både en førstelinjeklinikk og et henvisningssykehus og mottar pasienter fra hele landet.

AniCura Jeløy Dyresykehus tilbyr et bredt utrednings- og behandlingstilbud innen følgende områder; kirurgi, tann, oftalmologi, indremedisin, bildediagnostikk, rehabilitering og dermatologi. I tillegg har vi et unikt kommersielt  laboratorium. Vi holder til i store og fine lokaler på Rygge, kort vei fra avkjøringen til E6.

Stillingen
Arbeidsoppgavene består av behandling/rehabilitering av smådyr samt veiledning av kunder. Vi ser etter en medarbeider som vil videreutvikle avdelingen i samarbeid med daglig leder og resten av teamet på dyresykehuset. For å lykkes i denne stillingen bør du kunne jobbe selvstendig, men like viktig at du er en lagspiller. Du har evne til å skape nettverk og jobbe utadrettet. Her et et stort potensiale for den rette personen! 
 
Kvalifikasjoner og personlige egenskaper
- Autorisert veterinær eller dyrepleier med videreutdanning innen rehabilitering
- gode kommunikasjonsevner
- selvstendig og initiativrik
- fleksibel og endringsvillig
- behersker norsk skriftlig og muntlig
  
Vi tilbyr
- interessante og utfordrende oppgaver i et spennende og tverrfaglig miljø
- dyktige og engasjerte kollegaer
- et godt arbeidsmiljø der vi jobber for å dra lasset sammen
- faglige utviklingsmuligheter

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at
høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura. 
 
Vil du bli med i vår familie? 
Send oss din søknad gjennom søknads-knappen her, eller send en mail til adressen nedenfor. Søknadsfrist er 15.08.21. Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt Siri Gjervan, daglig leder, siri.gjervan@anicura.no.  Tlf 957 77 724