Vi søker autorisert dyrepleier til 100% fast stilling

Vi søker autorisert dyrepleier til 100% fast stilling. Florø Dyreklinikk AS er en uavhengig klinikk som ble startet i 2002. Vi flyttet inn i nye, lyse og moderne lokaler i 2021, og er en klinikk i stadig utvikling og ekspansjon. Vi er pr nå 3 veterinærer, 1 dyrepleier, 2 assistenter og 1 resepsjonist. Mottoet vårt er «liten nok til at du blir kjent med oss, stor nok til å tilby oppdatert og profesjonell behandling». Vi har kun åpent ukedager, og har en familievennlig arbeidstid.

Vi søker deg som trives i en allsidig og til tider hektisk hverdag, og som kan jobbe både selvstendig og i team. Du må være positiv, lærevillig og opptatt av å gi best mulig behandling til våre pasienter og kunder. Vi er opptatte av å ha det bra på jobb, og vår nye kollega må også ønske å bidra til dette. Om du har erfaring med gassanestesi og tannarbeid er det en fordel, men ikke et krav. Er du ny i gamet har vi lang erfaring med opplæring, er du erfaren er vi alltid klare for å lære noe nytt.

Dine arbeidsoppgaver vil bestå hovedsakelig av anestesi, assistering under polikliniske undersøkelser, tannrens, laboratoriearbeid, overvåkning av oppstallete pasienter m.m

Hva vi ønsker av deg:

·      Utdannet dyrepleier

·      Det er et ønske om erfaring innenfor anestesi og tannarbeid, men ikke et krav

·      Beherske norsk skriftlig og muntlig

Om oss:

Vi legger vekt på et godt arbeidsmiljø, og latteren sitter løst. Trenger vi å gråte en skvett gjør vi gjerne det også i fellesskap. Vi hjelper hverandre der vi kan, uavhengig av titler og rolle.

Vi har en allsidig poliklinisk praksis og tar imot pasienter fra områdene rundt oss, særlig for kirurgi og tannjobber. Av utstyr har vi blant annet digitalt direktefremkalt røntgen, ultralyd, tannrom med 2 fullt utstyrte stasjoner, inhouse laboratorium med Idexx blodlab og 2 operasjonssaler.

Vi kan tilby ryddige forhold, konkurransedyktige betingelser, og kjekke , erfarne kolleger! Satser du på oss, satser vi på deg!

Søknadsfrist 01.11.2023, søknader vurderes fortløpende

Henvendelser og søknad sendes til  daglig leder Hanne H Kristensen på hehkristensen@gmail.com

Se flere stillinger

Se alle stillinger
EMPET Gjøvik Dyresykehus
Søknadsfrist 15.10.2023

EMPET Gjøvik Dyresykehus søker dyrepleier

Smådyrklinikken i Haugesund
Søknadsfrist snarest

Fast stilling for dyrepleier ved Smådyrklinikken i Haugesund