Vi søker autorisert dyrepleier eller erfaren klinikkassistent. 100% stilling.

Vi på Hansons dyreklinikk og Larvik smådyrklinikk slo oss sammen i mai 2020. Vi ble med dette Larviks største dyreklinikk. Vi har mye å gjøre, ønsker å videreutvikle klinikken vår, og søker derfor et nytt medlem til vår fine stab!

Hansons & Larvik smådyrklinikk ligger på Østre Halsen i Larvik. Vi er 3 veterinærer, 1 dyrepleier, 1 assistent, 1 hundemassør og 1 resepsjonist. Klinikken er velutstyrt, og vi har stort fokus på å levere tjenester av høy faglig kvalitet og yte god service. Vi kommer mest sannsynlig til å ta inn en dyrepleierstudent i løpet av våren også.

Vi liker positive og glade mennesker og vi har stor tro på at gleden vi har på jobb, smitter over på kundene våre og gir både de to og firbente gode opplevelser hos oss. På klinikken har vi et godt arbeidsmiljø, det er sosialt, hektisk, lærerikt og inspirerende. Vi har fokus på god kommunikasjon, det å hjelpe hverandre og å dra lasset i samme retning.

Vi søker deg som:
- er sosial og glad i folk
- byr på deg selv, inspirerer og sprer glede blant kunder og andre ansatte
- liker å ha en travel og hektisk hverdag
- jobber raskt og effektivt
- er fleksibel, tar ansvar og ser løsninger
- er samvittighetsfull, og er glad i jobben din
- er god på å samarbeide

Vi kan tilby 100% fast stilling i en jobb med gode muligheter for personlig og faglig utvikling i et veldig godt arbeidsmiljø

Søknadsfrist 1 februar. Tiltredelse snarest.

Nærmere opplysning om stillingen fås ved å kontakte daglig leder Jeanette K. Gulliksen på tlf: 97611338.

Søknad med CV og referanser sendes på mail til jeanette@larviksmaadyrklinikk.no