Tønsberg Dyreklinikk søker resepsjonist/klinikkassistent til 100% fast stilling.

Tønsberg Dyreklinikk søker etter resepsjonist/klinikkassistent til 100% fast stilling.

Tønsberg Dyreklinikk er en velutstyrt smådyrklinikk med 10 veterinærer, 4 dyrepleiere og 1 resepsjonist/klinikkassistent. Vi er opptatt av trivsel og synes det er viktig med humor og god stemning på jobb. Vårt mål er å gjøre det beste for våre kunder og å holde et faglig høyt nivå.

Vi søker en engasjert, positiv og effektiv person som liker å jobbe i et tidvis travelt arbeidsmiljø, sammen med trivelige kolleger. Du må være serviceinnstilt og ha vilje til å yte det lille ekstra. Videre må du kunne jobbe godt både selvstendig og i et team. Relevant arbeidserfaring er et pluss, men det viktigste er å finne den rette personen, som liker travle dager og som kan være et trivelig ansikt utad til kundene våre.

Arbeidsoppgavene vil hovedsakelig bestå i å betjene resepsjonen, registrere pasienter, ta imot betaling, svare på telefon og e-post, sette opp timeavtaler, salg av fôr og pleiemidler, samt enkle økonomioppgaver. Stillingen kan tilrettelegges med flere varierte arbeidsoppgaver for den rette personen. Det er helt avgjørende at søkeren behersker norsk muntlig og skriftlig, og har gode datakunnskaper.

Stillingen er 100% og inkluderer én ettermiddag per uke og én lørdag i måneden i klinikkens åpningstid, samt deltagelse i ferieavvikling. Stillingsprosent kan om ønskelig diskuteres. Lønn etter avtale over tariff.

Spørsmål om stillingen kan rettes til post@tonsberg-dyreklinikk.no

Søknad og CV ønskes tilsendt pr e-post.

Søknadsfrist: snarest
Tiltredelse av stilling: snarest
Vi ser frem til å høre fra deg.