Spennende dyrepleierstilling ledig på AniCura Elverum Dyrehospital

Vi søker deg som har et drivende engasjement for dyrepleierfaget og ønske om å jobbe på en av Norges hyggeligste dyreklinikker.

Om dyrehospitalet

Klinikken ble startet i det små i september 2004 og har i dag ca 500 kvm over 2 etg. Hos oss møter du erfarne veterinærer og dyrepleiere med tung fagkompetanse innen kirurgi og indremedisin. Vi har en velutstyrt klinikk og tilbyr gode behandlingsmuligheter innen eksempelvis tann og bildediagnostikk. Vi behandler alle typer smådyr fra hund og katt til fugler, gnagere og reptiler. Målet for klinikken er at alle dyr og dyreeiere skal ivaretas på best mulig måte.

Om rollen Stillingen er fast 100%. Som dyrepleier hos oss, vil dine ansvarsområder være:

  • Anestesi og overvåkning
  • Tannbehandlinger i samarbeid med veterinær
  • Laboratoriearbeid
  • Oppfølging av inneliggende pasienter
  • Veiledning innen ernæring, og forebyggende helsearbeid

Du vil jobbe i vårt team i tett samarbeid med både veterinærene og andre dyrepleiere. Vi har åpent fra kl 08.00 – 19.00 tirsdager og ellers fra kl 08.00 – 16.00 Vi har ikke helge- eller helligdagsåpent.

Stillingen er fast fulltid (evt deltid ved ønske).

Om deg

Du har en stor lidenskap for veterinærmedisin, og et sterkt ønske om å tilby den beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter. For å lykkes i denne rollen, må du trives i et miljø preget av arbeidsglede, utvikling og engasjement. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle, og du ønsker å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter og deres eiere.

Du har:

  • erfaring fra arbeid i klinikk enten som student eller som ferdig utdannet dyrepleier
  • gode samarbeidsevner og kommunikasjonsevner
  • glede av å jobbe både selvstendig og i team
  • evne til fleksibilitet

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Hva kan vi tilby?

En spennende dyrepleierstilling i et hyggelig og kompetent miljø. Vi har gode muligheter for faglig utvikling og tilbyr gode arbeidsvilkår. Du vil få jobbe med utrolig flinke og dedikerte medarbeidere som alle gir det lille ekstra.

Søknadsfrist snarest og oppstart etter nærmere avtale. Søk gjerne via linken på nede på siden her eller per mail til Linn Sandum: linn.sandum@anicura.no eller Morten Grøtterud: morten.grotterud@anicura.no. Spørsmål kan stilles til Linn på telefon: 62 41 16 60 eller Morten på mobil: 907 51 867.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søk her:

https://jobb.anicura.no/jobs/1054571-dyrepleier-anicura-elverum-dyrehospital