Sande Dyreklinikk AS søker dyrepleier.

Sande Dyreklinikk AS utvider og flytter inn i nye lokaler! Tipp topp moderne og store lokaler!

Vi søker etter en autorisert dyrepleier til vår smådyrklinikk i Sande Sentrum, Vestfold. Søknader fra assistenter vil også vurderes. Da helst med relevant erfaring.

Vi ønsker å ansette i 100% stilling. Lavere stillingsprosent kan vurderes etter avtale. Sande Dyreklinikk AS har kun holdt åpent i tre år, men har ansatte med bred erfaring fra klinikk tidligere. Vi vektlegger søkere med erfaring fra smådyrklinikk. Den ansatte må kunne jobbe selvstendig, men samtidig bidra i det faglige fellesskapet på klinikken. Vi er en moderne dyreklinikk med to tann-uniter, to tannrøntgen, digital røntgen, ultralyd, blod-lab fra Idexx, gassanestesi og eget operasjonsrom for kirurgiske inngrep.

Vi tilbyr markedsmessig tilpasset lønn, veldig trivelig arbeidsmiljø og mulighet for å påvirke og å videreutvikle klinikken. Sande Dyreklinikk ønsker også å gi de ansatte mulighet til å videreutvikle seg selv med deltagelse på relevante kurs. Klinikken flytter i løpet av høsten inn i helt nye og store lokaler som ligger i Sande sentrum. De nye lokalene vil gi de ansatte en veldig fin arbeidsflyt, samtidig som klinikkens muligheter blir mange. Til tross for utvidelsen ønsker vi fortsatt å være den foretrukne klinikken for de rutinemessige kundebesøk, samt de større inngrepene. Sande Dyreklinikk er en frittstående og familieeid bedrift.

I første omgang setter vi fristen til 17. september, men søknadene vil bli vurdert fortløpende.
Ansettelse snarest eller etter avtale.
Se vår hjemmeside for noe informasjon om klinikken: www.sandedyreklinikk.no

Søknad og eventuelle spørsmål sendes til: admin@sandedyreklinikk.no

Hilsen daglig leder, Åse Marie Skjeggedal Borgen, 33 77 80 05.
Styreleder, Trygve Borgen 99 79 04 05.

Sande Dyreklinikk AS, Revåveien 5, 3070 SANDE i Vestfold

Se flere stillinger

Se alle stillinger
EMPET Gjøvik Dyresykehus
Søknadsfrist 15.10.2023

EMPET Gjøvik Dyresykehus søker dyrepleier

Smådyrklinikken i Haugesund
Søknadsfrist snarest

Fast stilling for dyrepleier ved Smådyrklinikken i Haugesund