Myrbø Dyreklinikk søker 1 dyrepleier i 100% fast stilling og assistent/resepsjonist i 100 % midlertidig stilling med mulighet om fast stilling.

Myrbø Dyreklinikk er en veletablert og velutstyrt klinikk lokalisert i naturskjønne omgivelser 20 minutter utenfor Bergen. Vi ligger ved foten av Bergens høyeste fjelltopp, og området byr på store friluftsmuligheter. Klinikken har i dag 16 ansatte, deriblant 7 veterinærer og 10 dyrepleiere/assistenter. Klinikken hadde 20-års jubileum i 2020.

Mottoet vår er «omsorg med dyrene i fokus» og vi er kjent for vår høye faglige kompetanse og vår gode kundeservice. Vi tilbyr et bredt behandlingstilbud innen alt fra førstelinje poliklinikk til indremedisin, kirurgi, tannbehandling osv. Fra midten av 2023 ble Myrbø Dyreklinikk del av Empet- kjeden av dyreklinikker. I samarbeid med kjeden er det store muligheter for videreutdanning, kurser og fordeler som kommer med å være del av en kjede.

Personlige egenskaper:
Vi ønsker at du har et stort engasjement for dyrepleie og for dyr og deres eiere. Du er positiv, omgjengelig og klarer å omstille deg i en til tider hektisk hverdag. Hos oss blir du del av et team, så samarbeid er viktig for oss, samtidig som du kan jobbe selvstendig. God kundekontakt og et utadvendt vesen er viktig. Du er engasjert i dyrepleie, men forstår også at det tilkommer oppgaver som er mindre utfordrende, men som er nødvendige i en klinikkhverdag. Har du erfaring fra før er det en fordel, men vi oppfordrer alle til å søke.

Vi tilbyr:
Dyrepleier fast stilling 100% fra januar 2024, men starttidspkt kan diskuteres.
Assistent/resepsjonist 100% vikariat umiddelbart. Denne stillingen er åpen for fast ansettelse for rette vedkommende.
Konkurransedyktig lønn etter erfaring og kompetanse
Et godt og trivelig arbeidsmiljø som tilrettelegger for at ansatte skal ha en god arbeidssituasjon
Engasjerte, inkluderende og faglig sterke kollegaer
Faglig utvikling og mulighet til å være med å utvikle klinikken videre.
Dersom du ønsker å bli vår nye kollega, så sender du en søknad med CV til

tanja.krohn@myrbo.no
Søknadsfrist: Omgående. Kontaktperson: Tanja Krohn, tlf 928 49 836

Se flere stillinger

Se alle stillinger