Ledig stilling som dyrepleier

Vi søker en engasjert og positiv autorisert dyrepleier til vår smådyrklinikk Dyrlegene i Norderhov. Vi er en travel og voksende klinikk med fire veterinærer, en dyrepleier og to assistenter. Vi holder til i idylliske omgivelser på Hesselberg gård sør for Hønefoss.

Utover poliklinisk arbeid utfører vi det meste av tannbehandlinger, bløtvevskirurgi, indremedisinske og ortopediske utredninger. Vi deltar i primærvakten for Hole og Ringerike. To av veterinærene jobber også med hest og det er hester oppstallet på gården.

Vi søker en dyrepleier som er engasjert i faget sitt, som ser og forstår kundens behov og som er serviceinnstilt. Du må trives med en hektisk hverdag som kan være uforutsigbar samtidig som du kan bidra positivt til arbeidsmiljøet. Erfaring med anestesi og tannarbeid er ønskelig men ikke et krav. Arbeidshverdagen vil bestå av klargjøring, overvåking og stell av pasienter, tannrens, avlasting i resepsjonen og renhold av utstyr og lokaler.

Vi kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø der alle hjelper alle til å bli bedre, varierte arbeidsdager og gode lønnsbetingelser. Stillingsprosent 80-100 %.

Vi kan også tilby bolig på stedet i form av hybelleilighet hvis ønskelig.

For mer informasjon om oss se vår hjemmeside dyrlegene-norderhov.no.

Søknadsfrist 20.05. 2021.

For evt spørsmål kontakt Anette Hafnor 41413140/ 32135000.

Søknad sendes til anette.hafnor@gmail.com