LEDIG STILLING FOR AUTORISERT DYREPLEIER

Sveberg Dyrehospital ligger i Malvik kommune mellom Stjørdal og Trondheim. Helt siden oppstarten i 2011 har vi vært opptatt av å levere dyrehelsetjenester av meget høy faglig kvalitet og samtidig yte god service til våre kunder. I tillegg til vanlige dyrehelsetjenester har vi satset spesielt på kirurgi, halthetsutredninger, bildediagnostikk, rehabilitering og fysioterapi. Vi tilbyr også kiropraktikk. Vi utfører det meste av kirurgi, blant annet avansert ledd-, bein og ryggkirurgi. Vi har artroskopi- og laparoskopi utstyr, utstyr til endoskopi, digitalt røntgenutstyr, ultralyd, blodlab mm. Per i dag sysselsetter klinikken seks veterinærer, fire autoriserte dyrepleiere, hvorav én i all hovedsak jobber med fysioterapi, og tre klinikkassistenter. På grunn av stadig økende oppdragsmengde søker vi nå etter en autorisert dyrepleier i fast stilling.


LEDIG STILLING FOR AUTORISERT DYREPLEIER
• Ønsker du å jobbe i et trivelig arbeidsmiljø der dyrepleieren blir verdsatt for den ressursen de er?
• Ønsker du mulighet til å utvikle deg faglig ved deltakelse på kurs og etterutdanning?
• Synes du kontakten med dyreeiere og god service er en viktig del av arbeidet?
• Ønsker du å jobbe i en klinikk som er i stadig utvikling og ekspansjon?

Kvalifikasjoner
Du er autorisert dyrepleier, gjerne med erfaring fra arbeid i smådyrklinikk, men nyutdannede oppfordres også til å søke. Erfaring med, eller interesse for, tannpleie og/eller laboratoriearbeid kan være en fordel.

Søker må beherske norsk (eller svensk) godt både skriftlig og muntlig.

Egenskaper
Du er faglig engasjert og ønsker å utvikle deg i faget, samt har evne til å jobbe strukturert og effektivt både selvstendig og i team. Du er hyggelig og imøtekommende overfor våre kunder, og genuint interessert i dyr og dyrehelse. Du ønsker å være med på å utvikle klinikken videre.

Vi tilbyr
Hos oss er dyrepleieren en verdsatt ressurs som får spennende og utfordrende oppgaver. Vi har fokus på et hyggelig arbeidsmiljø og gode arbeidsvilkår. Alle ansatte vil få mulighet til å delta på kurs og etterutdanning. Klinikken følger arbeidstidsbestemmelser og vilkår fastsatt i tariffavtalen, men har egen lønnsstige som ligger over minstelønnssatsene i tariffen, samt egne, fastsatte lønnstillegg for etterutdanning.

Stillingsprosent 80-100%.
Tiltredelse etter avtale.
Søknader vurderes fortløpende.

For spørsmål om stillingen ta kontakt med Hanne Fiskå Valle på sjefdpl@svebergdyrehospital.no
Søknad med CV og referanser sendes til sjefdpl@svebergdyrehospital.no

Se flere stillinger

Se alle stillinger
Namsen Dyrehospital
Søknadsfrist fortløpende

Dyrepleier i 100% stilling

Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk
Søknadsfrist fortløpende

Dyrepleier til 100% fast stilling