LEDIG STILLING FOR AUTORISERT DYREPLEIER

Sveberg Dyrehospital åpnet i oktober 2011 og ligger i Malvik kommune mellom Stjørdal og Trondheim. Helt siden oppstarten har vi vært opptatt av å levere dyrehelsetjenester av meget høy faglig kvalitet og samtidig yte god service til våre kunder. I tillegg til vanlige dyrehelsetjenester har vi satset spesielt på kirurgi, halthetsutredninger, sportsmedisin, bildediagnostikk og fysioterapi. Vi utfører det meste av kirurgi, blant annet avansert ledd-, bein og ryggkirurgi. Vi har artroskopi- og laparoskopi utstyr, utstyr til endoskopi, digitalt røntgenutstyr, ultralyd, blodlab mm. Vi har en velutstyrt rehabiliteringsavdeling med bla vanntredemølle, laser, shock wave, elektroterapi, treningsutstyr mm. og rutinert personale som jobber på avdelingen. Pr. i dag sysselsetter klinikken fem veterinærer, fire autoriserte dyrepleiere, hvorav en jobber med fysioterapi, og fire klinikkassistenter.

På grunn av stadig økende oppdragsmengde søker vi nå etter en autorisert dyrepleier i fast stilling.

LEDIG STILLING FOR AUTORISERT DYREPLEIER

• Ønsker du å jobbe i et trivelig arbeidsmiljø der dyrepleierene blir verdsatt for den ressursen de er?

• Ønsker du mulighet til å utvikle deg faglig ved deltakelse på kurs og etterutdanning?

• Synes du kontakten med dyreeiere og god service er en viktig del av arbeidet?

• Ønsker du å jobbe i en klinikk som er i stadig utvikling og ekspansjon?

Kvalifikasjoner

Du er autorisert dyrepleier, gjerne med erfaring fra arbeid i smådyrklinikk, men nyutdannede oppfordres også til å søke. Erfaring med, eller interesse for, tannpleie og/eller laboratoriearbeid kan være en fordel.

Søker må beherske norsk (eller svensk) godt både skriftlig og muntlig.

Egenskaper

Du er faglig engasjert og ønsker å utvikle deg i faget, samt har evne til å jobbe strukturert og effektivt både selvstendig og i team. Du er hyggelig og imøtekommende overfor våre kunder, og genuint interessert i dyr og dyrehelse. Du ønsker å være med på å utvikle klinikken videre.

Vi tilbyr

Hos oss er dyrepleieren en verdsatt ressurs som får spennende og utfordrende oppgaver. Vi har fokus på et hyggelig arbeidsmiljø og gode arbeidsvilkår. Alle ansatte vil få mulighet til å delta på kurs og etterutdanning. Klinikken følger arbeidstidsbestemmelser og vilkår fastsatt i tariffavtalen, men har egen lønnsstige som ligger over minstelønnssatsene i tariffen, samt egne, fastsatte lønnstillegg for etterutdanning.

Stillingsprosent 80-100%.

Tiltredelse etter avtale.

Søknadsfrist 10.06.22

Søknader vil vurderes forløpende, og ansettelser vil kunne gjøres før søknadsfristen.

For spørsmål om stillingen ta kontakt med Hanne Fiskå Valle på sjefdpl@svebergdyrehospital.no

Søknad med CV og referanser sendes til sjefdpl@svebergdyrehospital.no