Ledig stilling dyrepleier

HVEM ER VI?
Karmsund Dyrehospital AS ble startet i 1970 i Haugesund som en av de første smådyrklinikkene i landet og har siden blitt utvidet fire ganger. Vi er en moderne og velutstyrt smådyrklinikk og er en av de største smådyrklinikkene på Haugalandet. Vi har i fjor ferdigstilt vår største utbygging noensinne som inneholder bl.a. en stor, ny kirurgisk avdeling og fasiliteter til våre ansatte.

Vi har veterinærer med sertifiserte videreutdanninger i indremedisin, ultralyd-diagnostikk, øyesykdommer og smådyrkirurgi (GPCert (SAM), GPCert (U/S), (GPCert (Ophthal), GPCert (SAS)). En veterinær holder på med videreutdanning innen kardiologi (GPCert (Cardio)), en er øyelyser-aspirant, og en veterinær er i utdanning til smådyrspesialist (spesialist i smådyrsykdommer, DNV).

Klinikken er også svært godt utstyrt for diagnostikk med eget laboratorium, 2 ultralydmaskiner, digitalt røntgen, endoskopi/artroskopi, CT og MR og har en helt ny, stor kirurgisk avdeling med moderne utstyr. Vi utfører omtrent alt innen diagnostikk, behandlinger og kirurgi og får regelmessig henvisninger fra omliggende klinikker. Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på aktuelle standarder. Våre dyrepleiere har høy kompetanse innen ulike felt.

HVEM SØKER VI?
Vi er et veldig hyggelig team (bestående av 6 veterinærer, 3 dyrepleiere, 1 sykepleier og 4 assistenter) og søker etter dyrepleiere med norsk autorisasjon til 100% fast stilling. Du bør være motivert til å bidra til videre utvikling og kompetanseheving av deg selv og klinikken. Gjerne kan vi avtale delstilling om ønskelig. Om du ikke har norsk autorisasjon enda skal dette kunne ordnes ved neste anledningen.

HVA BLIR DINE OPPGAVER?
Dine oppgaver blir i første omgang planlegging og styring av anestesi, undersøkelse og oppfølging av hospitaliserte og ambulante pasienter, laboratoriearbeid og å assistere veterinærene. Avhengig og tilpasset din kompetanse utvides oppgavene til bildediagnostikk, vedlikehold av kirurgisk utstyr og instrumenter og ulike behandlinger.

HVA KAN VI TILBY?
• En spennende og utfordrende arbeidshverdag der du ser forskjellige kasus fra omtrent alle felt i smådyrmedisin
• Videreutdanning tilpasset til dine oppgaver og interesser
• God faglig støtte
• Et hyggelig og familiært team og arbeidsatmosfære
• Gode lønnsforhold

Er du interessert så skriv en melding til kontaktperson Felix Innerkofler Lande. e-mail: felix@k-dh.no eller post@k-dh.no

Tel/SMS: privat +4740057980 eller ring resepsjonen under +4752828000.

Vi gleder oss til å motta din søknad!

Se flere stillinger

Se alle stillinger
AniCura Dyreklinikken Sotra
Søknadsfrist snarest

Autorisert dyrepleier 100% fast stilling hos AniCura Sotra

Karmsund Dyrehospital
Søknadsfrist snarest

Ledig stilling dyrepleier