Ledig stilling dyrepleier

HVEM ER VI?

Karmsund Dyrehospital AS ble startet i 1970 i Haugesund som en av de første smådyrklinikkene i landet og har siden blitt utvidet fire ganger. I dag er KDH en moderne og velutstyrt smådyrklinikk og er med 5 veterinærer, 2 dyrepleiere og 8 assistenter en av de største smådyrklinikkene på Haugalandet. Vi har veterinærer med sertifiserte videreutdanninger i indremedisin, ultralyd- diagnostikk og smådyrkirurgi (GPCert (SAM), GPCert (U/S), GPCert (SAS)), derav en som holder på med videreutdanning innen kardiologi (GPCert (Cardio)) og en innen øyesykdommer (GPCert (Ophthal)). En veterinær er i utdanning til smådyrspesialist (spesialist i smådyrsykdommer, DNV). Klinikken er svært godt og moderne utstyrt med laboratorium, ultralyd, digitalt røntgen, endoskopi/artroskopi, CT og MR. Vi utfører et tilsvarende bredt spektrum av diagnostikk og behandlinger og tar imot henvisninger fra omliggende klinikker innenfor kirurgi, indre medisin og nevrologi. Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på aktuelle standarder. Våre dyrepleiere har veldig høy kompetanse innen ulike felt, ikke minst anestesi, og utdanner seg videre innenfor anestesi av smådyr.

HVEM SØKER VI?

Vi søker etter dyrepleier med norsk autorisasjon til 100% fast stilling. Du skulle være i godt humør og motivert for å bidra til videre utvikling og kompetanseheving av deg selv og klinikken. Gjerne kan vi avtale delstilling om ønsket. Om du ikke har norsk autorisasjon enda skal dette kunne ordnes ved neste anledningen.

HVA BLIR DINE OPPGAVER?

Dine oppgaver blir i første omgang undersøkelse og oppfølging av hospitaliserte og ambulante pasienter, laboratoriearbeid og assistanse av veterinæren. Avhengig og tilpasset din kompetanse utvides oppgavene til planlegging og styring av anestesi, bildediagnostikk og ulike behandlinger.

HVA KAN VI TILBY?

• En spennende og utfordrende arbeidshverdag der du se forskjellige kasus fra omtrent alle felt i smådyrmedisin
• Videreutdanning tilpasset til dine oppgaver og interesser
• God faglig støtte
• Et hyggelig og familiært team og arbeidsatmosfære
• Lønn i første omgang etter tariff (deretter etter avtale)

Er du interessert så skriv en melding til kontaktperson Felix Innerkofler Lande.

e-mail: felix.innerkofler@gmx.de

Tel/SMS: privat +4740057980 eller ring resepsjonen under +4752828000.

Vi gleder oss til å motta din søknad!

Se flere stillinger

Se alle stillinger
Vets 4 Pets
Søknadsfrist 20.10.2022

Vets 4 Pets AS søker autorisert dyrepleier.

Sveberg Dyrehospital
Søknadsfrist fortløpende

LEDIG STILLING FOR AUTORISERT DYREPLEIER