Ledig 100% fast stilling som dyrepleier/assistent i Bergen/Åsane.

minDyrlege er to livlige og suksessfulle smådyrsklinikker med en avdeling på Bønes og en i Åsane.

Vi er et dedikert og profesjonelt team.
Med 5 personer på hver klinikk blir det ikke for mange om ballen og vi får fulgt opp hver individuelle pasient på en trygg måte uten at de forsvinner i systemet. Hos oss har vi erfarne veterinærer, en europeisk certificate-holder i smådyrsmedisin-og kirurgi, en europeisk certificate-holder i tannbehandling på hund og katt, autoriserte dyrepleiere og vi mottar henvisninger på tannpasienter og gnagere/eksotiske. Klinikkene er velutstyrte med alt man trenger for å diagnostisere og behandle. Dagene er utfordrende, spennende og aldri like. Vi er ikke medlem i vaktordningen og har ikke vakt. Vi har ikke åpent i helgene.

Klinikken på Bønes ligger rolig og familievennlig til. I samme gate har vi 7-fjell bryggeri, barneskole, fotballstadion og et stort sportssenter med nyåpnet treningssenter. Kollektivtransporten er lett tilgjengelig og det tar ikke lang tid å komme seg til sentrum med bil eller buss. Klinikken i Åsane ligger i den industrielle delen og i samme bygg som Midtun Zoo dyrebutikk. Her har man alt man trenger tilgjengelig rundt seg.

Vi opplever veldig stor vekst og pågang nå.
Derfor ønsker og trenger vi nå å fylle et par stillinger på klinikkene våre.

Vi ønsker deg som er positiv, liker en spennende arbeidshverdag, kan arbeide selvstendig og i team, har gode kommunikasjonsevner og høy standard på pasient og klient service. En erfaren dyrepleier vil kunne nyte stabilitet og utfordring. Alle våre ansatte er langtidsansatte og vi foretrekker en som ønsker en langtidsstilling.

Vi vil tilby gode lønnsbetingelser for riktig person. Lønn er etter erfaring og evner. Vi ønsker å støtte og ser positivt på personens ønske om videreutdanning og
profesjonell utvikling. Vi kan tilby forutsigbare og konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår.

Oppstart i nær fremtid.
Søknader vurderes fortløpende.

Ved interesse send email til bones@mindyrlegebergen.no merk: stillingsannonse dyrepleier/assistent
Vi ser frem til å høre fra deg!

Se flere stillinger

Se alle stillinger
Melhus Dyreklinikk
Søknadsfrist 30.09.2021

Vi eksploderer!