Jæren Smådyrklinikk søker dyrepleier!

Har du ønske om å prøve noe nytt, utfordre deg selv og få muligheten til å påvirke din egen hverdag? Jæren Smådyrklinikk åpnet i juni 2019, i skreddersydde lyse, moderne lokaler i Morenefaret på Bryne. Klinikken har hatt en jevn og god vekst siden åpning og vi ser derfor etter en dyrepleier til fast 100% stilling med tiltredelse snarest. Mindre stillingsprosent kan også avtales dersom det er ønskelig.

Kvalifikasjoner:

Vi søker deg som har norsk autorisasjon som dyrepleier og som behersker norsk skriftlig og muntlig. Har du ekstra fordypning i ett fagfelt, eller har ambisjoner om dette, er det veldig positivt.

Personlige egenskaper:

Vi ønsker oss en kollega som er faglig engasjert og som ønsker personlig utvikling. Vi ser helst at du har noen års erfaring fra smådyrpraksis, men nyutdannede oppfordres også til å søke (også du som er ferdig utdannet til sommeren 2024). Du liker å ta en utfordring og trives både med selvstendig arbeid og med å jobbe i team. Du er positiv, løsningsorientert, omgjengelig, serviceinnstilt og nøye.

Vi håper å finne deg som ønsker å lage et godt arbeidsmiljø og som vil bidra til fortsatt fornøyde kunder og videre vekst ved Jæren Smådyrklinikk.

Hva vi tilbyr:

Vi kan tilby gode lønns- og pensjonsbetingelser med varierte dager sammen med kjekke kolleger og en trofast og trivelig kundemasse. Vi har faste arbeidstider og det er mulighet for å delta i vakt som en del av stillingen (valgfritt). Ved deltakelse i vakt tilbyr vi veldig gunstige betingelser med mulighet for solid ekstra inntekt. Hos oss får du gode muligheter for både personlig og faglig utvikling. Vi ønsker å legge tilrette for faglig utvikling og oppfordrer våre ansatte til å delta på kurs.

Om oss:

Vi har en velutstyrt klinikk og utfører det meste av tjenester innen smådyrpraksis. Klinikken har autorisert øyelyser som jevnlig mottar henvisninger fra andre klinikker i distriktet. Vi behandler i hovedsak hund og katt, men har også kanin, gnagere og noen fugler innom fra tid til annen. Klinikken er sertifisert «Cat Friendly Clinic» og vi har separate avdelinger for hund og katt.

Vårt team består i dag av tre veterinærer, to autoriserte dyrepleiere og to resepsjonister. Vi er også godkjent som praksisklinikk for dyrepleierstudenter ved Nord Universitet og vil på nyåret ha en ny dyrepleierstudent i praksis hos oss. Vi er en positiv gjeng som trives i våre flotte lokaler i Morenefaret 1. Besøk oss gjerne på Facebook for å bli bedre kjent med oss og våre kjekke pasienter.

Jæren Smådyrklinikk ligger som navnet tilsier på Jæren, nærmere bestemt på Bryne. Bryne er en trivelig liten by med bypark, kjøpesenter (M44) og koselig handlegate. Vi er omgitt av noen av Nord Europas flotteste strender og veien til snøkledde fjell i Sirdal er bare 1,5 timers kjøretur unna. Ryfylke og noen av Norges mest ikoniske turopplevelser er også lett tilgjengelig. Oljebyen Stavanger ligger like i nærheten og byr på et rikt kulturtilbud og et yrende sentrum med et mangfold av butikker og restauranter.

Søknad:

Høres dette spennende ut? Send din søknad til daglig leder Dagny Spanne Kjær på dagny@j-sdk.no innen fredag 23. februar 2024, og plutselig er DU vår nye kollega!

Søknader vurderes fortløpende.

Se flere stillinger

Se alle stillinger
EMPET Ryen Dyreklinikk
Søknadsfrist fortløpende

Vil du bli en del av EMPET-gjengen?

Smådyrklinikken Langhus
Søknadsfrist 15.03.2024

Smådyrklinikken Langhus søker dyrepleier i 100 % fast stilling.