Vi trenger deg!

Jæren Smådyrklinikk åpnet i juni 2019, i skreddersydde lyse, moderne lokaler i Morenefaret på Bryne. Klinikken har hatt en jevn vekst siden åpning og vi ser at vi nå har behov for å utvide staben på grunn av økende pågang. Vi ser derfor etter en dyrepleier til fast 100% stilling.

Teamet vårt består i dag av 4 veterinærer, 2 autoriserte dyrepleiere og 2 resepsjonister. Samarbeid og fellesskap er en viktig del av arbeidshverdagen vår på Jæren Smådyrklinikk. Det skal være gøy å gå på jobb, samtidig som man får faglige utfordringer og rom for å vokse.

Om deg

Vi søker deg som er faglig engasjert og ønsker å utvikle deg. Vi oppfordrer nyutdannede dyrepleiere til å søke. Du liker å ta en utfordring og trives både med selvstendig arbeid og med å jobbe i team. Du er positiv, løsningsorientert, omgjengelig, serviceinnstilt og nøye. Har du et fagområde du er spesielt interessert i og ønsker å fordype deg innen, vil klinikken gjerne tilrettelegge for dette.

Vi kan tilby gode betingelser med varierte dager sammen med kjekke kolleger og en trofast og trivelig kundemasse. Klinikken deltar i en rullerende vaktordning, med vakt hver tirsdag og hver 6. helg. Deltakelse i vaktordningen er valgfritt, og vi har faste arbeidstider. Hos oss får du gode muligheter for både personlig og faglig utvikling.

Om oss

Vi har en velutstyrt klinikk og utfører det meste av tjenester innen smådyrpraksis. Klinikken har autorisert øyelyser som jevnlig mottar henvisninger fra andre klinikker i distriktet. Vi behandler i hovedsak hund og katt, men har også mye kanin, gnagere og noen fugler innom fra tid til annen. Klinikken er sertifisert «Cat Friendly Clinic», gullstandard, og vi har separate avdelinger for hund og katt. Vi er også godkjent som praksisklinikk for dyrepleierstudenter ved Nord Universitet. Besøk oss gjerne på Facebook for å bli bedre kjent med oss og våre trivelige pasienter.

Vi er veldig glade i å finne på kjekke sosiale aktiviteter med vårt fantastiske team - her fra en kveld med surfeinstruksjon på en av jærens flotte strender. Kanskje det er nettopp DEG som er med oss på vårt neste eventyr??

Jæren Smådyrklinikk ligger som navnet tilsier på Jæren, nærmere bestemt på Bryne. Bryne er en trivelig liten by med bypark, kjøpesenter og koselig handlegate. Vi er omgitt av noen av Nord Europas flotteste strender og veien til snøkledde fjell i Sirdal er bare 1,5 timers kjøretur unna. Ryfylke og noen av Norges mest ikoniske turopplevelser er også bare et steinkast unna. Oljebyen Stavanger ligger like i nærheten og byr på et rikt kulturtilbud og et yrende sentrum med et mangfold av butikker og restauranter.

Søknad

Høres dette spennende ut? Send din søknad til daglig leder Dagny Spanne Kjær på dagny@j-sdk.no innen 21. juli, og plutselig er DU vår nye kollega! Søknader vurderes fortløpende.

Er det noe du lurer på må du gjerne ta kontakt med oss på 47 47 16 07 og spør om å få snakke med Dagny eller Jacqueline.

Vi gleder oss til å høre fra deg!