HINNA DYREKLINIKK I STAVANGER SØKER DYREPLEIER I 100 % STILLING

Hinna Dyreklinikk AS er en mellomstor, moderne og svært godt utstyrt klinikk. Vår veterinæstab har lang kompetanse innenfor de fleste deler av veterinærmedisin. Vi har fra før 3 dyrepleiere og 5 assistenter ved klinikken.

Vi søker deg som liker utfordringer, er en god lagspiller og har sans for humor. Vi liker en uformell tone i en travel hverdag der de ansatte skal trives på jobb. Du må ha interesse for anestesi, intensiv behandling, akutt medisin og tannhelse. Ellers må du like å kommunisere med dyreeier vedrørende innlagte pasienter i samråd med behandlende veterinær. Andre viktige oppgaver er klargjøring før hjemsendelse, forsikringsoppgjør og selvfølgelig hjelp og tilretteleggelse slik at veterinærene får en effektiv hverdag.

Klinikken kan tilby konkurransedyktig lønn og er medlem av døgnvaktordning med vakt hver 6 helg. Våre dyrepleiere deltar i vaktordning. Hektisk og spennende.

Velkommen med din søknad med CV og referanser til kajastok@lyse.net
Har du spørsmål ring gjerne innehaver Kaja på telefon 40403154 eller vår dyrepleier Merete på tlf 51819090 som kan informere om livet som dyrepleier ved klinikken.

Søknadsfrist: Snarest.
Web: hinnadyreklinikk.no
Mvh
Kaja Stokstad
Klinikkinnehaver