Hamar Dyreklinikk søker dyrepleier eller erfaren klinikkassistent i 100% stilling.

På grunn av en langvarig sykemelding søker vi en dyrepleiervikar. Vikariatet er i utgangspunktet fra februar 2022 til og med august 2022, med mulighet for forlengelse. Vi ønsker en dyrepleier eller erfaren klinikkassistent i 100% stilling, men mindre stillingsprosent er også mulig.

Hamar Dyreklinikk er en moderne og nyoppusset smådyrklinikk som ligger midt i Hamar sentrum. Her jobber to veterinærer, en veterinær/kiropraktor, to dyrepleiere og en resepsjonist.

Hamar er en koselig by, mindre enn 1,5 time nord for Oslo og en av de største byene i Innlandet. Vi har Mjøsa rett ved klinikken, et aktivt bysentrum, fine turområder, fantastiske skiløyper på vinteren, hyppige togavganger og nærhet til Gardermoen.

På Hamar Dyreklinikk er vi opptatt av å ha det hyggelig på jobb, og vi er en godt sammensveiset gjeng med stabile ansatte. Vi konkurrerer på faglighet og service, og har en god variasjon av travle dager og pusterom innimellom. Vi er gode på anestesi og har gassanestesi både på operasjon og tannrom, nye overvåkningsenheter og ventilator. Vi har en stor andel tannbehandling og tanntrekk, og utfører både rutinemessig og akutt bløtvevskirurgi. Vi har et lite, men moderne laboratorie, røntgen og ultralyd.

Vi søker deg som er autorisert dyrepleier eller som har bred erfaring som klinikkassistent. Nyutdannede dyrepleiere oppfordres til å søke. Du bør være nysgjerrig, ha godt humør, kunne jobbe både selvstendig og i team, og kunne trå til litt ekstra når det trengs. For oss er det viktig at du bidrar til det gode miljøet på klinikken i tillegg til å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter og deres eiere.

Hverdagen som dyrepleier hos oss består av noe resepsjonsarbeid og kundeservice, klargjøring av dyr for tannbehandling og operasjon, utførelse av tannbehandling og tannrøntgen, assistanse og overvåkning under operasjon, samt laboratoriearbeid og annet forefallende arbeid på klinikken.

Åpningstidene våre er fra kl. 08.00 til 16.00, med en langdag hvor vi har åpent til kl. 18.00. Arbeidstiden er 37,5 time per uke, med lønnet lunsj. Vi har per nå åpent en kveld i uka og ingen vakt.

Har du spørsmål til stillingen så kontakt Helene Sofie Marvik på 62 50 91 00. Søknad sendes på mail til post@hamardyreklinikk.no. Ønsker du referanser fra dyrepleiere som jobber eller har jobbet her, så ta kontakt.

Tiltredelse: februar 2022

Søknadsfrist: så raskt som mulig. Søknader vurderes fortløpende.

Vi gleder oss til å høre fra deg!