Gamlebyen Dyreklinikk søker Dyrepleier til 100% fast stilling

Gamlebyen Dyreklinikk er en veletablert, kjede-uavhengig og travel smådyrklinikk sentralt i Oslo. Vi tar imot alt fra hund og katt til smågnagere, ilder, kanin og fugler, med spesialkompetanse innen tannbehandling og aviær medisin og kirurgi. Vårt team består av to veterinærer og tre dyrepleiere/assistenter.

Vi leter etter en dyrepleier som er flink med kunder, har gode samarbeidsevner, og et godt håndlag med dyrene. Det er viktig er at du kan lytte og være fleksibel, og at du passer inn i vårt team. Det er også viktig at du jobber effektivt.

Vi har en godt utstyrt kirurgisal, gassnarkose, ventilator, kapnografi, endoskopitårn, radiokirurgi, røntgen, dentalrøntgen, ultralyd, in-house blodanalyse m.m.

Det er mange faste lokale kunder, men vi tilbyr likevel såpass bredt med tjenester og spesialfelt at vi også får inn pasienter fra store deler av Oslo og til dels Østlandet. Det er en liten og trivelig klinikk, vi samarbeider tett, med et rolig og hyggelig arbeidsmiljø som det er godt å jobbe i og kundene føler seg
vel i.

Vi kan tilby videreutdanning, faste arbeidstider, og et godt arbeidsmiljø. Lønn etter avtale.

Søknadsfrist: Snarest/søknader behandles fortløpende. Siste frist 30. august
Spørsmål om stillingen, søknad og CV sendes til
Laurence Barton
Mobil 980 68 570 (send sms på forhånd)
laurievet@hotmail.com
www.gamlebyendyreklinikk.no