Fornebu Dyreklinikk søker dyrepleier eller klinikkassistent til vårt team!

Fornebu Dyreklinikk er en etablert klinikk, og ligger i lokalene ved flytårnet på gamle Fornebu flyplass, Bærum (ca 15 min fra Oslo Sentrum). Vår pasientgruppe består av hunder og katter. Klinikken er åpen mandag til fredag, og deltar ikke i vaktordning. Vi er en velutstyrt klinikk med blant annet IDEXX-lab, digitalt røntgen, video-otoskop, tannrøntgen og tannunit. Det utføres vanlig bløtvevskirurgi i gassanestesi. På Fornebu Dyreklinikk kommer du til en spennende arbeidsplass med et høyt tempo og motiverte kollegaer. Klinikken for Fugler og Eksotiske dyr har samme adresse, men det er til hunde-og kattepasientene vi nå søker etter dyrepleier eller klinikk assistent. Vi synes vi er en trivelig gjeng som består av 3 veterinærer, 1 autorisert dyrepleier og assistent (i for tiden en mindre stillingsgrad) i et godt arbeidsmiljø. Og nå ser vi frem til å få med deg på teamet!

Vi søker snarest etter en dyrepleier eller klinikkassistent med noe erfaring til en 100% fast stilling. Tiltredelse så raskt som mulig.

Personlige egenskaper:

Du er positiv, har gode samarbeidsevner, er engasjert og fleksibel med tanke på arbeidsoppgaver og arbeidstider. Du er god på kommunikasjon med kollegaer og dyreeiere, og yter ditt beste i enhver situasjon.

Kvalifikasjoner:

Vi ønsker oss en blid og omgjengelig kollega. Vi jobber tett sammen og hjelper hverandre, så vi alle får en smidig arbeidsdag.

Dyrepleier: Må kunne jobbe selvstendig, gjerne ha noen års erfaring, men nyutdannede oppfordres til å søke.

Assistent: Må kunne jobbe selvstendig og er komfortabel med rutineprosedyrer i klinikken.

Det er ofte travle dager, og det er derfor viktig at du har evne til å jobbe strukturert og effektivt.

Hva vi tilbyr:

· Engasjerte kollegaer som spiller hverandre gode

· Godt arbeidsmiljø

· Varierte arbeidsoppgaver

· Fri i helger

· Lønn etter avtale

Søknadsfrist snarest, søknader behandles fortløpende. For mer informasjon om stillingen kan du kontakte Kari Lutro på telefon 95 00 45 46

E-post for innsendelse av søknad: vet@karilutro.no

Vi ser frem til å høre fra akkurat deg :)