Fast stilling ved EMPET Ullevål Dyreklinikk

Vil du bli en del av EMPET-gjengen? EMPET Ullevål Dyreklinikk har nå en ledig stilling som dyrepleier, eventuelt klinikkassistent, til vår nyåpnede og moderne smådyrklinikk i Oslo. Stillingen er 100% og ledig fra januar/februar 2022, men stillingsprosent og starttidspunkt kan diskuteres.

Vi ser etter en dyrepleier eller assistent som ønsker seg faglige utfordringer, et hyggelig arbeidsmiljø og som verdsetter gode rutiner på arbeidsplassen og har fokus på god kundeoppfølging. Har du erfaring med eller interesse for anestesi er det en fordel, men nyutdannede oppfordres også til å søke.

Hvem er vi?

EMPET Ullevål Dyreklinikk åpnet dørene for kunder sommeren 2020. Vi ligger sentralt plassert på Ullevål Hageby med enkel adkomst både med bil og offentlig kommunikasjon.

Klinikken vokser raskt og vi ser nå et behov for å utvide med ytterligere en dyrepleier eller klinikkassistent til vårt team.

Klinikken har et godt utrustet med in-house laboratorie, røntgen, tannrøntgen og ultralyd. Vi har gassanestesi, ventilator og oppdatert utstyr for oppfølging av inneliggende pasienter. Klinikken tar hovedsakelig imot hunder og katter, men ser også endel kaniner og gnagere.

På EMPET Ullevål Dyreklinikk gjør vi det meste av indremedisinske utredninger, bløtvevskirurgi, tannbehandlinger og vanlig poliklinikk. Dette byr på både spennende og varierte dager.

Klinikken har i dag to erfarne veterinærer i fulltidsstilling, samt en veterinær i deltidsstilling.

Vi har to erfarne dyrepleiere i fulltidsstilling samt en klinikkassistent og kveldsassistenter.

Hos oss har du mulighet til å være med på å bygge opp og utvikle en klinikk som fortsatt er i startfasen, samtidig som du har erfarne kollegaer å «spille ball med».

Hvem er du?

Du er faglig engasjert og ønsker å videreutvikle deg sammen med klinikken.
Du kan jobbe selvstendig, men er også en god team-player.
Du trives med varierte arbeidsoppgaver, tidvis svært høyt tempo og en god del kundekontakt.
Du kan være erfaren eller helt nyutdannet, det viktige er at du har et ønske om å utvikle deg videre, har stå-på vilje, god arbeidsmoral og engasjement for faget.

Velkommen til oss!

Tiltredelse: etter avtale
Spørsmål om stillingen kan rettes til Hilde Andgard på tlf 91849457. Søknad sendes pr e-post til hilde@empet.no
Søknadsfrist 16/10-21. Søknader vurderes fortløpende