Evidensia Åssiden Dyreklinikk søker autorisert dyrepleier i 100% stilling.

Er du en engasjert og entusiastisk dyrepleier som leter etter nye utfordringer? Trives du i en hektisk klinikkhverdag og har lyst til å være en del av et motivert, kunnskapsrikt team? Da må du lese videre og søke på denne jobben!

Evidensia Åssiden Dyreklinikk er en nyoppusset, sentralt beliggende klinikk i Drammen, ca. 40 km sydvest for Oslo.  I Drammen kan du få den perfekte kombinasjon av det urbane og det grønne, der byopplevelser og ro, rekreasjon og velvære er knyttet sammen.

Teamet består av 4 entusiastiske veterinærer, 4 autoriserte dyrepleiere og 1 resepsjonist som har stort fokus på kompetanse. Hos oss setter vi etterutdanning høyt for å kontinuerlig holde oss oppdatert på den siste forskning innen dyrehelse.

Klinikken er godt utstyrt med digital røntgen, ultralyd, gassanestesi i tannbehandlingsrom, samt operasjonssal, moderne laboratorium, separat katte- og hundeoppstalling og en butikk som tilbyr ulike merker fôr til våre firbeinte kunder.

Vi utfører de fleste undersøkelser og behandlinger ved klinikken og har et tett samarbeid med våre kollegaer på Evidensia Oslo Dyresykehus.

Om jobben:
Vi ser etter en dyrepleier som ønsker å være en del av et fantastisk, hyggelig team i en klinikk hvor arbeidsmiljø er svært viktig og stemmen din blir hørt! Erfaring er en fordel men nyutdannete er hjertelig velkommen til å søke. På Evidensia Åssiden får du en variert arbeidsdag med arbeidsoppgaver bestående blant annet av anestesi (tann og operasjon), laboratoriearbeid, røntgen og ultralyd, assistere poliklinikkveterinærene og pleie og omsorg av inneliggende pasienter. Stillingen innebærer turnusarbeid.
 
Hva kan vi tilby?
Teamet på Evidensia Åssiden vil ønske deg velkommen til en herlig, flott gjeng som trives godt sammen! Vi bry oss om hver enkelt ansatt og verdsetter jobben alle gjør.

Kompetanseheving verdsettes høyt i Evidensia! Vi skal investere i din fremtid! Hos oss får du mulighet til å påvirke din egen karriere. Har du spesielle faglige interesser?
Vi støtter din utvikling!

Viktigst av alt kan vi tilby en arbeidsplass med gode, ordnede, trygge arbeidsforhold og et hyggelig arbeidsmiljø.

Hvem søker vi?
Vi søker etter deg som ønsker en interessant, variabel arbeidsdag som en del av et godt og erfarent team. Du er faglig engasjert og har lyst til å videreutvikle deg selv og klinikken. Du bryr deg om våre kunder- to og firbeinte, tør å satse, deler kunnskap og gode løsninger.

Type stilling: 100% fast stilling
Søknadsfrist: søknader vurderes fortløpende
Spørsmål om stillingen kan rettes til: Rachel Syrstad, Klinikkleder.
rachel.syrstad@evidensia.no. 48159121

Vi ser frem til å motta din søknad!  

Om Evidensia

Evidensia i Norge ble etablert i 2012 og består i dag av 32 klinikker fra Søgne i sør til Tromsø i nord. Vi tilbyr veterinærmedisin i verdensklasse og ser alltid etter de beste
kandidatene. IVC Evidensia Group har i dag mer enn 2500 klinikker og nærmere 41000 medarbeidere i 20 land, og er Europas største veterinærkjede

Se flere stillinger

Se alle stillinger
EMPET Ryen Dyreklinikk
Søknadsfrist fortløpende

Vil du bli en del av EMPET-gjengen?

Smådyrklinikken Langhus
Søknadsfrist 15.03.2024

Smådyrklinikken Langhus søker dyrepleier i 100 % fast stilling.