Er du en engasjert dyrepleier med høyt faglig fokus?

Vi søker nå dyrepleiere til VetXL dyreklinikk som åpner på Vestby Storsenter.

VetXL, som er en del av PetXL Group, skal bli en ledende aktør innen dyrehelse og dyrerelaterte tjenester i Skandinavia. Dette gjør vi ved å kombinere høy faglig kvalitet og profesjonell behandling med en forenklet og forbedret kundeopplevelse. Vi har høye ambisjoner og vokser raskt, med 8-10 nye varehus med fullt utstyrte dyreklinikker i løpet av 2021. Per i dag har vi 4 store varehus, 1 dyreklinikk og 3 nettbutikker, inkludert over 100 ansatte rundt om i landet - og det blir stadig flere. 

Klinikken vil være plassert i vårt PetXL-varehus på Vestby Storsenter, og blir en fullt utstyrt og moderne klinikk. I tillegg til klinikk, vil det være en rehabiliteringsavdeling med blant annet svømmebasseng og hundefrisører.  

VetXL er en nytenkende klinikkgruppe som skal endre måten det tidligere har vært tenkt rundt klinikkdrift, og du blir en viktig del av dette!  Vi skal blant annet tilby nye innovative løsninger for kundekommunikasjon og digitalisering av kundereisen, noe som vil resultere i en forenklet hverdag for våre klinikkansatte - og ikke minst for våre kunder. Fokus vil alltid være å tilby best mulig tjenester, god service og effektiv behandling. 

Arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgavene vil være varierte, men i hovedsak være å assistere veterinærene, anestesiovervåkning, resepsjonsarbeid, prøveuttak og laboratorietjenester m.m. Arbeidsoppgaver blir gitt ut ifra kvalifikasjoner. Nødvendig opplæring vil bli gitt, og vi satser stort på kompetanseheving.

Du har følgende egenskaper: 

- Du har faglig interesse

- Du har gode kommunikasjonsevner

- Du er dedikert og engasjert

- Du har kundefokus og trives i en hektisk hverdag 

- Du er selvstendig, men kan også jobbe godt i team

Din bakgrunn 

Du er autorisert dyrepleier, gjerne med noen års erfaring.

Nyutdannede oppfordres også til å søke.

Vi tilbyr: 

- 100% fast stilling

- Spennende og varierende arbeidsdager

- Karrieremulighet i VetXL og PetXL Group 

- Konkurransedyktig lønn med gode faglige utviklingsmuligheter og eget kursbudsjett 

- En spennende jobb med daglige utfordringer 

- Godt arbeidsmiljø 

Vil du være med på å skape resultater i et selskap med store ambisjoner, hvor nettopp du skal være med på å gjøre VetXL til Vestbys beste dyreklinikk? Send en søknad da vel! 

Søknad med CV sendes til henriette.haugen@petxl.no

For spørsmål vedrørende stillingen ta kontakt med Henriette Haugen på tlf. 91323814 eller mail henriette.haugen@petxl.no.

Se flere stillinger

Se alle stillinger
Melhus Dyreklinikk
Søknadsfrist 30.09.2021

Vi eksploderer!