Er du dyrepleier med ambisjoner om å ta mastergrad?

Har du en drøm om å ta en mastergrad men ønsker ikke å sitte igjen med økt studiegjeld? Ønsker du å prøve noe nytt, utfordre deg selv og få muligheten til å påvirke din egen hverdag? Da har vi på Jæren Smådyrklinikk muligheten for deg!

Jæren Smådyrklinikk åpnet i juni 2019, i skreddersydde lyse, moderne lokaler i Morenefaret på Bryne. Klinikken har hatt en jevn og god vekst siden åpning og vi ser derfor etter en dyrepleier til fast 100% stilling med tiltredelse snarest. Mindre stillingsprosent kan også avtales dersom det er ønskelig.

Kvalifikasjoner:

Vi søker deg som har norsk autorisasjon som dyrepleier og som behersker norsk skriftlig og muntlig. Har du ekstra fordypning i ett fagfelt, eller har ambisjoner om dette, er det veldig positivt.

Du har kanskje et ønske om å ta mastergrad innen dyrepleie på deltid samtidig som du er i jobb? Vi kan i så fall legge til rette for dette.

Personlige egenskaper:

Vi ønsker oss en kollega som er faglig engasjert og som ønsker personlig utvikling. Vi ser helst at du har noen års erfaring fra smådyrpraksis, men nyutdannede oppfordres også til å søke. Du liker å ta en utfordring og trives både med selvstendig arbeid og med å jobbe i team. Du er positiv, løsningsorientert, omgjengelig, serviceinnstilt og nøye.

Vi håper å finne deg som ønsker å lage et godt arbeidsmiljø og som vil bidra til fortsatt fornøyde kunder og videre vekst ved Jæren Smådyrklinikk.

Hva vi tilbyr:

Vi kan tilby gode lønns- og pensjonsbetingelser med varierte dager sammen med kjekke kolleger og en trofast og trivelig kundemasse. Vi har faste arbeidstider og det er mulighet for å delta i vakt som en del av stillingen (valgfritt). Ved deltakelse i vakt tilbyr vi veldig gunstige betingelser med mulighet for solid ekstra inntekt. Hos oss får du gode muligheter for både personlig og faglig utvikling. Vi ønsker å legge tilrette for faglig utvikling og oppfordrer våre ansatte til å delta på kurs.

Om oss:

Vi har en velutstyrt klinikk og utfører det meste av tjenester innen smådyrpraksis. Klinikken har autorisert øyelyser som jevnlig mottar henvisninger fra andre klinikker i distriktet. Vi behandler i hovedsak hund og katt, men har også kanin, gnagere og noen fugler innom fra tid til annen. Klinikken er sertifisert «Cat Friendly Clinic» og vi har separate avdelinger for hund og katt.

Vårt team består i dag av fire veterinærer, en autorisert dyrepleier og to resepsjonister. Vi er også godkjent som praksisklinikk for dyrepleierstudenter ved Nord Universitet. Vi er en positiv gjeng som trives i våre flotte lokaler i Morenefaret 1. Besøk oss gjerne på Facebook for å bli bedre kjent med oss og våre kjekke pasienter.

Jæren Smådyrklinikk ligger som navnet tilsier på Jæren, nærmere bestemt på Bryne. Bryne er en trivelig liten by med bypark, kjøpesenter (M44) og koselig handlegate. Vi er omgitt av noen av Nord Europas flotteste strender og veien til snøkledde fjell i Sirdal er bare 1,5 timers kjøretur unna. Ryfylke og noen av Norges mest ikoniske turopplevelser er også lett tilgjengelig. Oljebyen Stavanger ligger like i nærheten og byr på et rikt kulturtilbud og et yrende sentrum med et mangfold av butikker og restauranter.

Søknad:

Høres dette spennende ut? Send din søknad til daglig leder Dagny Spanne Kjær på dagny@j-sdk.no, og plutselig er DU vår nye kollega!

Søknader vurderes fortløpende.