Engasjert Dyrepleier søkes til ny oppstartet avdeling for Oftalmologi ved Evidensia Oslo Dyresykehus på Ensjø.

Evidensia Oslo Dyresykehus opplever betydelig økt pågang av pasienter og vi åpnet i fjor egen øyeavdeling for smådyr. 3 diplomater, i oftalmologi og en øyelyser samt dyktige dyrepleiere har etablert Norges ledende senter for oftalmologi for smådyr. Sykehuset har investert betydelig i nytt utstyr og personal og ser en spennende fremtid i møte. Har du lyst til å være med på denne reisen?

Hvem søker vi etter? 

Du som:
- har utdannelse som Dyrepleier
- har lyst på en spennende og utfordrende jobb i et sosialt arbeidsmiljø
- er faglig engasjert, er flink til å spille dine kolleger gode
- har lyst og engasjement til å videreutvikle deg selv og klinikken
- motiveres av en hektisk hverdag
- bryr deg om våre kunder, tør å satse og deler kunnskap og gode løsninger 

Vi søker derfor etter en dyrepleier med erfaring som kan assistere veterinærene på øyeavdelingen. Håndtering av pasient, anestesi, kommunikasjon med eier, drypping av øye, bestilling av varer og utstyr mm. Stillingen vil for det meste innebære arbeide på dagtid.

Evidensia er en av Europas kvalitetsledende dyrehelsekjeder. Vi gjør hverandre gode – det er filosofien og grunntanken i Evidensia. Den virkelige styrken i Evidensia er menneskene bak navnet vårt. Alle våre medarbeidere har en ting til felles: de brenner for dyrenes beste.

Evidensia Oslo Dyresykehus er et stort, døgnbemannet sykehus for hund og katt. Vi er 38 veterinærer, 30 dyrepleiere / assistenter i fulltidsstilling, 16 assistenter i deltidsstilling. Vi har oppstalling og alltid åpen akuttvakt med veterinær.

Hva kan vi tilby? 

- Arbeid i Øyeklinikk sammen med andre veterinær og dyrepleiere
- En spennende og utfordrende jobb
- God faglig støtte
- Planlagt og forutsigbart kompetanseutviklingsløp med god faglig støtte
- En velutstyrt klinikk
- Engasjerte medarbeidere
- Forutsigbare og konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår

Om Evidensia

Evidensia i Norge ble etablert i 2012 og består i dag av 25 klinikker fra Søgne i sør til Tromsø i nord. Vi tilbyr veterinærmedisin i verdensklasse og ser alltid etter de beste kandidatene. IVC Evidensia Group har i dag mer enn 1200 klinikker og 14000 medarbeidere i 10 land, og er Europas største
veterinærkjede. 

Arbeidsmiljøet er godt, sosialt, hektisk, lærerikt og inspirerende. Vi vil veldig gjerne ha flere flinke medarbeidere hos oss.

Evidensia Oslo Dyresykehus ligger lett tilgjengelig på Ensjø, med Bane og Buss rett ved klinikken.

Kun 5 minutter fra Oslo S!!.

Søknader vurderes fortløpende, tiltredelse så snarlig som mulig.

Nærmere opplysning om stillingen fås ved å kontakte Veterinær Fridtjof Larsen: fridtjof.larsen@evidensia.no eller Direktør Anders Liland: anders.liland@evidensia.no. Telefon: 22683500. Du kan også lese mer om Evidensia Oslo Dyresykehus på https://evidensia.no/klinikk/evidensia-oslo-dyresykehus/

Søknad med CV, kopier av vitnemål og attester sendes fra nettsiden https://jobb.evidensia.no/
Søknadsfrist: Så raskt som mulig.