Dyrepleier søkes!

Brumunddal dyreklinikk AS har behov for dyrepleier i 60-100 % stilling fram til september 2024 med gode muligheter for forlengelse. Tiltredelse så snart som mulig.

Brumunddal dyreklinikk AS ble etablert i 2003 og har i mange år hatt tilhold i sentrum av Brumunddal. Fra desember 2023 flytter vi inn i større lokaler nærmere E6. Vi er en smådyrklinikk med fire ansatte veterinærer, tre dyrepleiere og en resepsjonist. Vi utfører alle typer generelle veterinærtjenester. I tillegg utfører vi bløtvevskirurgi og tannbehandling. Pasientene våre er hovedsakelig hunder og katter, men vi behandler også andre smådyr.

Vi har åpent alle hverdager fra 8-16. Mandag, tirsdag og torsdag har vi åpent til 18. Vi har operasjonsrom med gassnarkose, røntgen med digital fremkalling, digital tannrøntgen, dagoppstalling, laboratorium med IDEXX blodprøvemaskiner mm. Vi kan tilby en variert og spennende arbeidshverdag med nærhet til våre kunder. Som en del av vårt flotte team skal du være med på å utvikle klinikken.

Klinikken deltar i Mjøsvakta (vaktordning med samarbeid mellom fire klinikker i Mjøsområdet). Vi har vakt hver torsdag samt hver fjerde helg.

Brumunddal ligger i Ringsaker kommune. Her finner du nærhet til fjell (blant annet Sjusjøen) og Mjøsa i tillegg til de andre mjøsbyene Hamar, Moelv, Lillehammer og Gjøvik. Byen har togavganger hver time i retning Oslo og Lillehammer. Ringsaker har etter hvert blitt mer og mer kjent for å få til mye bra! Vår hjemmeside: www.brumunddaldyreklinikk.no

Virket dette interessant? Send søknad snarest eller kontakt oss for mer informasjon. Vi håper at nettopp DU kan passe inn i vårt team! Kontaktperson er vår daglige leder Margunn Tvedten.

Ta kontakt via:

tlf 62359180 eller epost: mtvedten@gmail.com

Se flere stillinger

Se alle stillinger
EMPET Gjøvik Dyresykehus
Søknadsfrist 15.10.2023

EMPET Gjøvik Dyresykehus søker dyrepleier

Smådyrklinikken i Haugesund
Søknadsfrist snarest

Fast stilling for dyrepleier ved Smådyrklinikken i Haugesund