Dyrepleier fast 100% stilling på AniCura Grünerløkka

Vi søker en autorisert dyrepleier til AniCura Grünerløkka. Stillingen er 100% fast med tiltredelse allerede i august hvis mulig.

AniCura Grünerløkka er en liten, lokal, smådyrsklinikk i hjerte av "Løkka" midt i Oslo by. Den har vært der siden 2008 og vi ha mange lokale og lojale kunder som bor i nabolaget. AniCura Grünerløkka er en velutstyrt klinikk med to konsultasjonsrom, et operasjonsrom, tannrøntgen, ultralyd, vanlig røntgen og en liten intern lab. Vi utfører mye tannbehandlinger hos oss, vanlig poliklinikk og gjør også enkel bløtvevskirurgi. Vi er en liten gjeng på to veterinærer, en dyrepleier og en klinikkassistent samt noen studenter.

Stillingen

Som dyrepleier hos oss er det en fordel om du har noe erfaring som dyrepleier fra tidligere, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke. Arbeidsoppgavene består i hovedsak av klinikkarbeid som klargjøring av pasienter og utstyr før operasjoner/tannbehandlinger, anestesiovervåking og laboratoriearbeid. I tillegg vil oppgavene være resepsjonen, kunde kommunikasjon og salg av fôr og utstyr.  Du vil også inngå i en del av administrasjons oppgavene på klinikken som bestillinger og andre ansvars oppgaver.

Det er også mulighet for at stillingen vil involvere noen vakter på AniCura Bygdøy på sikt.

Hvem er du?

Vi søker etter en dyrepleier som er faglig ambisiøs, gjerne med spesiell interesse innen odontologi og anestesi. Du må ha et sterkt ønske om å tilby den beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter. For å lykkes i denne rollen, må du trives i et miljø preget av innovasjon, utvikling og engasjement. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle og er klar for utfordringer.

Du har:

  • Noe erfaring fra smådyrklinikk, men vi oppfordrer nyutdannede til å søke.
  • Høyt faglig engasjement
  • Kan jobbe både selvstendig og i team
  • Et ønske om å tilby utmerket service og omsorg til våre pasienter og eierne deres.
  • evnen til å kommunisere godt med både eiere og kolleger
  • en intensjon om å være omgjengelig, tilstede og støttende for dine kollegaer.
  • stå på vilje og tar i når det trengs.
  • godt humør og er engasjert i jobben din

Arbeidstiden vil være 37,5 timers uke i en turnus med arbeidstid mellom 7.45 og 18.15 mandag til fredag. Vi har ikke lørdagsåpent.

Dette er en 100% fast stiling.

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere.

Vil du bli med i vår familie?

Send oss gjerne din søknad gjennom søknads-knappen her.

Søknader vurderes fortløpende med siste frist er 30 september, men søknader vurderes fortløpende. Om du har noen spørsmål om stillingen, ikke nøl med å ta kontakt med Klinikksjef og Veterinær Nina Morkemo, nina.morkemo@anicura.no, tlf +47 916 95 158