Dyrepleier, AniCura Råholt

Vi søker etter dyrepleiere til AniCura Råholt Dyreklinikk. Er du vår nye kollega?

Ser du etter en super arbeidsplass hvor vi jobber mandag til fredag, på en moderne klinikk med god utstyrspark og kjekke kolleger? Da er AniCura Råholt den klinikken du leter etter, og vi er kollegaene du gleder deg til å jobbe med!

Sammen med vår søsterklinikk, AniCura Eidsvoll Dyreklinikk, behandler vi hunder, katter og andre smådyr i Eidsvoll. Vi har god kompetanse på blant annet kirurgi, indremedisin, hud og tenner. Høsten 2015 ble vi med i AniCura-familien. Vi er for tiden 15 medarbeidere tilknyttet våre to klinikker, Råholt og Eidsvoll. 6 veterinærer, 5 dyrepleiere, 1 dyrepleierstudent, 1 sykepleier og 2 klinikkassistenter.

Vi leter etter deg som er autorisert dyrepleier, er engasjert i yrket og egen faglig utvikling - enten du er nyutdannet eller har lang fartstid. Du har lyst til å jobbe i et team med stor takhøyde, du har driv og ambisjoner. Du er blid, engasjert og bidrar til felleskapet. Her hjelper alle til og vi deler vår kompetanse med hverandre.

Vi er stadig i utvikling og ser gjerne at du setter pris på å utvikle deg sammen med arbeidsplassen din.

Hos oss får du muligheten til en variert arbeidshverdag, og rom til å få jobbe med, - og utvikle deg i de emner du brenner for. Vi er opptatte av å tilby våre kunder tjenester av høy kvalitet basert på oppdatert fagkunnskap, og vil legge til rette for videre kursing og utdanning for deg som ansatt.

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere.

Vil du bli med i vår familie?

Send oss din søknad gjennom søknads-knappen her. Søknadsfrist snarest, søknader behandles fortløpende. Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt daglig leder Rolf Terje Nyen, 95080950.