Dyrenes Venn Sinsen søker Dyrepleier til 100% fast stilling

Dyrenes Venn kjeden har til sammen åtte klinikker; fem klinikker i området rundt Oslo, to klinikker i Drammen og en i Østfold. Til sammen har vi omtrent 100 ansatte fordelt på alle klinikkene. Dyrenes Venn er en kjede i stadig vekst. Felles for alle klinikkene våre er dynamiske og gode arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter.

Vi søker deg som er engasjert, utadvendt og pliktoppfyllende. Du liker å jobbe i team, men har gode evner til å jobbe selvstendig. Du trives i en hektisk hverdag med håndtering av kunder, pasienter og syntes det er spennende å få bli med på tannrens, anestesi og mye mer.

Dyrenes Venn Sinsen er en stor, moderne og velutstyrt smådyrklinikk med mange forskjellige kasus. Vi kan tilby de fleste generelle behandlinger innen smådyrmedisin. Klinikken består blant annet av røntgen, ultralyd, tannrøntgen, operasjonssal og tannrom med to tannunits og gassanestesti. Vi er lokalisert sentralt på Sinsen med ca. 5 minutters gange fra kollektivtransport.

For den rette kandidat tilbyr vi:
- Fast 100% stilling ved Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk
- Spennende og varierte arbeidsdager
- Gode muligheter for etterutdanning og kursing

Kvalifikasjoner:
- Autorisert dyrepleier
- Gode norskkunnskaper
- Ønskelig med noen års arbeidserfaring, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Personlige egenskaper:
- Du er en motivert og trives i en hektisk hverdag
- Du er løsningsorientert og lærevillig
- Du yter god service og er kvalitetsbevisst
- Du er strukturert

Hos Dyrenes Venn vil du få mulighet til å utvikle din faglige kompetanse. Vi skal satse på våre ansatte og du vil få gode muligheter for faglig utvikling.
Søknadsfrist: Snarest. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no *Merk emnefelt med Sinsen