Bergen Katteklinikk søker dyrepleier som ønsker å jobbe kun med katter

Bergen Katteklinikk har en ledig stilling som dyrepleier, med 100 % fast ansettelse.

Bergen Katteklinikk er en privat kattepraksis ledet av et team som prioriterer omtanke og pleie av våre pasienter og eiere.

Vi startet i september 2017 i Bergen sentrum og som en klinikk i vekst har vi et behov for å utvide vårt team med katteglade dyrepleiere. Vi er fullt utstyrt med moderne klinikkutstyr. Klinikken har eget tannrom med tannunit og tannrøntgen, lab med Idexx blodprøvemaskiner, røntgen, ultralyd og gassanestesi. Besøk gjerne vår nettside www.bergenkatteklinikk.no.

Vårt team består i dag av fire veterinærer, tre dyrepleiere, to klinikkassistenter samt én klinikkassistent fra Dyrebeskyttelsen Bergen noen timer i uken. Klinikkens visjon er å være en kattevennlig klinikk, med rolige omgivelser og kattevennlige håndteringsteknikker med katten i fokus. Vi er en Cat Friendly Clinic gold standard, og å etterstrebe kravene for å beholde sertifiseringen er noe vi setter høyt. Vi er alle veldig glade i katter og elsker å jobbe kun med katt, og vi søker stadig etter å gi den beste behandlingen og servicen til våre kunder.


Kvalifikasjoner:

Vi søker en autorisert dyrepleier som gjerne har noen års erfaring.

Vi ønsker å ansette en person med mye driv, gode rutiner, en som kan spille en viktig rolle i utviklingen av vår voksende bedrift. Vi ønsker deg som er

• Dyrepleier, gjerne med erfaring. Spesialkompetanse er en stor fordel.

• Effektiv, ikke redd for å ta i et tak

• Selvgående, men kan samtidig fungere fint i et team.

• Faglig engasjert og nysgjerrig, med stor interesse for katt

• Positiv og serviceinnstilt

• Kan vise gode kommunikasjonsevner ovenfor kunder både skriftlig og verbalt

• Viser stor omsorg for kattene og kundene.


Vi tilbyr:

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med positive og engasjerte medarbeidere.  Vi streber stadig etter ny kunnskap og det er derfor gode muligheter for videre utdannelse og faglig utvikling innen kattemedisin.  For den rette søkeren tilbyr vi gode avtaler og lønnsbetingelser, og fast ansettelse.

Klinikken befinner seg i O.J.Brochs gate 18 i Bergen Sentrum. Vi har et nært samarbeid med Dyrebeskyttelsen Bergen, og deler av uken går med til å behandle de hjemløse kattene de har tatt til seg. Kattene som er til omplassering er innom klinikken ved flere anledninger, og vi synes det er veldig kjekt å få følge de videre også etter de har fått sine helt egne hjem. Å jobbe med Dyrebeskyttelsen Bergen gir en spennende, utfordrende og ikke minst givende arbeidshverdag.

Søknader blir vurdert fortløpende

Oppstart: Snarest

Søknad og CV sendes til steffensen@bergenkatteklinikk.no

Ved spørsmål; kontakt daglig leder Linda Steffensen på mobil 95700110 eller veterinær Madeleine Sandnes på mobil 97711304.