Autorisert Dyrepleier søkes til AniCura Dyresykehus Stjørdal

AniCura Dyresykehus Stjørdal er et moderne dyresykehus på 1000 m2 i sentrum av Stjørdal. Vi har et veldig godt samhold og arbeidsmiljøet er spennende, hektisk og krevende til tider, men vi har det veldig fint sammen.

AniCura Dyresykehus Stjørdal har betydelig kompetanse innen øyekirurgi, kardiologi, tannbehandling, endoskopi, ortopedi og kirurgi, med flere veterinærer som innehar spesialkompetanse. Pasienter henvises til oss fra hele Nord- og Midt-Norge. Dette tilsier en velutstyrt klinikk med mye fantastisk utstyr, sykehuset har blant annet egen CT maskin. Vi har dyktige dyrepleiere og klinikkassistenter med veldig mye erfaring og kompetanse.

Se film fra klinikken her.

Som dyrepleier vil du få ansvar for oppfølging av både pasienter og eiere. Du vil ha en variert arbeidsdag som spenner mellom klargjøring av pasienter og utstyr til operasjoner og undersøkelser, tannrens/tannrøntgen, resepsjonsarbeid, laboratoriearbeid og hygienearbeid, avhengig av behov og din turnus. Vi har eget renholdspersonale som vasker dyresykehuset på slutten av dagen.

Du vil få grundig opplæring i klinikkens rutiner og innføring i AniCuras verdier. Du vil inngå i et team som har som målsetting å dra lasset sammen og støtte hverandre.

Vi har ledig både fast stilling og vikariat i 80- 100 % stilling etter ønske + vakt.

Vi har faste åpningstider med timebestilling. Se våre hjemmesider for mer informasjon om oss. https://www.anicura.no/dyresykehus-stjordal/

Hvem er du?

Du har en stor lidenskap for dyrepleie og kundebehandling, og et sterkt ønske om å tilby den beste mulige behandling for våre pasienter og deres eiere.

Du har:

  • Stå på-vilje
  • Positiv holdning
  • God kommunikasjonsevne
  • Gode samarbeidsevner og omsorg for dine kolleger
  • Evne til selvstendig arbeid og er ditt ansvar bevisst
  • Evne til å håndtere stress, travle dager og til å prioritere mellom arbeidsoppgaver
  • Faglig interesse og ønske om faglig utvikling

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura.

Vil du bli vår nye kollega?

Send oss din søknad snarest! Startdato kan diskuteres. Du er aktuell selv om du er ferdig utdannet først til sommeren. Søk nå!

Om du har spørsmål om stillingen, vennligst send en e-post til ingrid.moksnes@anicura.no eller ring 74840090 og spør etter Ingrid.

Søknad sendes med bilde, vitnemål og attester til Ingrid Moksnes, ingrid.moksnes@anicura.no

Se flere stillinger

Se alle stillinger
Melhus Dyreklinikk
Søknadsfrist 30.09.2021

Vi eksploderer!