VIL DU BLI NORGES BEST BETALTE DYREPLEIER? Vi søker nå etter en dyrepleier i 100% stilling til vår nyetablerte klinikk i Drammen.

Vil du være med å bygge et team og en nyskapende klinikk?

Vi søker nå en positiv, hjelpsom og effektiv dyrepleier til vår helt nye og moderne klinikk på Konnerud i Drammen.

Tannrommet er klart med digital tannrøntgen , overvåkningsutstyr , ny tannunit etc. Røntgenrommet står klart og inne kort tid kommer det digitalt røntgen. På laboratoriet møter du på blant annet Idexx Procyte og den nye Catalyst One.
Operasjonsrommet er under bygging og det kan tas i bruk når vi får det riktige personale på plass. Potensialet er stort!
Vi har separat inngang og rom for hunder og katter og i venterommet er man tett på kundene i veldig hyggelige omgivelser. Vi satser på personlig service der vi ser hver og en av kundene på en unik og personlig måte.
Foreløpig er det kun meg som er på klinikken. Jeg har 15 års erfaring som veterinær og har jobbet på noen av de større klinikkene og har erfaring med kirurgiske henvisningspasienter. Jeg er også veldig interessert i halthetsutredninger og ortopedi.
Nå har du en unik mulighet til å være med å forme din egen og fleksible hverdag. Du får en stemme i utviklingen og sammen skal vi lage en rå klinikk der vi har det gøy og møter kunden med et smil.

Besøk oss på vår Facebook-side eller Instagram hvis du er nysgjerrig.

Er du interessert , ta kontakt med
Daglig leder og Veterinær Marius Rudi på 94810159 eller dyrlege.rudi@gmail.com

Se flere stillinger

Se alle stillinger
Melhus Dyreklinikk
Søknadsfrist 30.09.2021

Vi eksploderer!