AniCura Skien Dyreklinikk søker dyrepleier eller klinikkassistent i fast stilling.

Om oss:

AniCura Skien Dyreklinikk består av 4 veterinærer, 3 klinikkassistenter og 1 autorisert dyrepleier. Vi er en topp moderne og velutstyrt smådyrklinikk med bredt behandlingstilbud innen indremedisin, kirurgi og tannbehandling. Vi er også en henvisningsklinikk innen bløtvevskirurgi, ortopedi og atferdspsykologi og tar imot pasienter fra hele regionen. Vi har en stor kundemasse og spennende og varierte dager - og kanskje det viktigste av alt: et fantastisk godt arbeidsmiljø!

Dyrepleier/klinikkassistent:

Vi søker en medarbeider i 70-100% stilling fra september 2021.

Vi ønsker en utadvendt og service innstilt kandidat som liker en travel arbeidsplass og nye utfordringer. Vi ønsker autorisert dyrepleier eller en kandidat med erfaring fra klinikk. Vi kan tilby gode lønnsbetingelser, gunstige arbeidstider og ingen vakt utenom arbeidstid.

AniCura er en familie av fremtredende dyresykehus og dyreklinikker som er spesialiserte på smådyr. AniCura er representert i 6 europeisk land og har rundt 500 ansatte her i Norge. Sammen jobber vi for dyrenes beste og skaper fremtidens veterinærmedisin.

Aktuelle kandidater blir innkalt til intervju fortløpende.

Send søknad og CV til daglig leder Camilla A. Krogsrud på camilla.krogsrud@anicura.no

Se flere stillinger

Se alle stillinger
Melhus Dyreklinikk
Søknadsfrist 30.09.2021

Vi eksploderer!