AniCura Fana Dyreklinikk søker autorisert dyrepleier til vår klinikk på Paradis utenfor Bergen

AniCura Fana Dyreklinikk er en liten og personlig klinikk med sentral beliggenhet kun 15 minutter fra Bergen sentrum, og 5 minutter fra bybanestopp. Her er vi åtte ansatte, og behandler rundt 4000 pasienter årlig. På vår arbeidsplass ønsker vi å profilere oss med nærhet og personlig service til kunden. Vi utfører alle generelle kirurgiske prosedyrer, tannbehandling og indremedisinske utredninger på kjæledyr.

I 2019 flyttet klinikken til nye flotte lokaler i Sandbrekkevegen på Paradis. Her har vi topp moderne utstyr og gode fasiliteter. Vi er en gjeng som trives sammen, og har et godt arbeidsmiljø og tett faglig samarbeid. Staben består av 8 ansatte, og som en del av vårt team, vil du komme inn i et godt arbeidsmiljø både fysisk og mentalt. Her har vi omsorg for hverandre, og jobber sammen som team.

Hvem er du?

Du er en person med stor lidenskap for dyrehelse, og et sterkt ønske om å tilby den beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter. For å lykkes i denne rollen, må du trives i et miljø preget av innovasjon, utvikling og engasjement. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle, og du ønsker å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter deres eiere.

Dine kvalifikasjoner

  • Autorisert dyrepleier eller erfaren klinikkassistent
  • Gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig

Stillingen er fast 100% med oppstart 1. oktober eller etter avtale.

Om AniCura

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere.

Vil du bli med i vår familie?

Send oss din søknad snarest. Søknadsfrist 31.08. Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt administrasjonsmedarbeider Merete Tvedt Låstad, merete.lastad@anicura.no