AniCura Dyresykehuset Bergen Nord søker dyrepleier

Er du vår nye kollega?

Ved AniCura Dyresykehuset Bergen Nord har vi ledige dyrepleierstillinger med oppstart snarest. Trives du med en variert og spennende hverdag så finner du det her hos oss. Her vil du være en del av et team som har høy fagkunnskap innen indremedisin, akuttmedisin, tannbehandling, bløtvevskirurgi og ortopedi. Kanskje er dette midt i blinken for deg?

Vi søker dyrepleiere som trives med variasjon i hverdagen, men også deg som fungerer best med en mer forutsigbar hverdag. Som nyansatt vil du få en strukturert introduksjon til din nye arbeidshverdag, og få tildelt en mentor som vil støtte deg i både faglige og med mer praktiske problemstillinger.

Vi tilbyr en moderne og godt utstyrt arbeidsplass i meget gode fasiliteter i Åsane. Dyresykehuset Bergen Nord mottar henvisninger fra hele Vestland for både kirurgiske og indremedisinske utredninger/behandlinger, noe som gir et godt utgangspunkt for personlig utvikling, variasjon og interessante utfordringer.

Vi er i en spennende utvikling og i den blir du en viktig medspiller. Vi kan tilby deg en stilling i et trivelig arbeidsmiljø med godt kollegialt og sosialt samhold, samt konkurransedyktige betingelser og lønn.

Er du av den nysgjerrige typen som trives med kontinuerlig faglig påfyll så legges det til rette for det her ved AniCura Dyresykehuset Bergen Nord hvor du også blir gitt gode muligheter til å kunne utvikle deg innenfor faget ditt.

Vi søker deg som:

Er engasjert i jobben din, er løsningsorientert og har en positiv holdning. Motiveres av en spennende og variert hverdag hvor du jobber i nært samarbeid med veterinærer, dyrepleiere, klinikkassistenter. Det å tilby beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter er viktig for deg.

Du har:

  • … autorisasjon som dyrepleier eller er ferdig utdannet ved Hansenberg
  • … positiv innstilling og god fleksibilitet
  • … glede av å levere kvalitet i det du gjør
  • … evnen til å beholde roen i krevende situasjoner
  • … naturlig engasjement og raushet for pasientene våre og deres eiere

Kompetanseheving er en naturlig del av arbeidet og flere kurs skjer blant annet gjennom vårt internasjonale utdannelseskonsept AniCura Continuing Education (ACE).

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med regionleder, Tor Kvinge på 930 96 140 eller tor.kvinge@anicura.no.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Søk på denne stillingen her.

Se flere stillinger

Se alle stillinger
EMPET Ryen Dyreklinikk
Søknadsfrist fortløpende

Vil du bli en del av EMPET-gjengen?

Smådyrklinikken Langhus
Søknadsfrist 15.03.2024

Smådyrklinikken Langhus søker dyrepleier i 100 % fast stilling.