AniCura Dyresykehus Trondheim søker ambisiøse dyrepleiere med hjertet utenpå uniformen

Hei, er det du som er vår nye kollega?


Ved AniCura Dyresykehus Trondheim har vi to ledige dyrepleierstillinger med oppstart snarest. Trives du med en variert og spennende hverdag så finner du det her hos oss. Her vil du være en del av et team som har høy fagkunnskap innen indremedisin, øye, akuttmedisin, tannbehandling, bløtvevskirurgi og ortopedi.

Vi søker dyrepleiere som trives med variasjon i hverdagen, og som setter pris på spennende utfordringer.

Som nyansatt vil du få en strukturert introduksjon til din nye arbeidshverdag, og få tildelt en mentor som vil støtte deg i både faglige og med mer praktiske problemstillinger.

Vi tilbyr en moderne og godt utstyrt arbeidsplass i meget gode fasiliteter på Tiller i Trondheim. AniCura Dyresykehus Trondheim mottar henvisninger fra hele landet for både hjerte-lidelser, kirurgiske og indremedisinske utredninger/behandlinger, noe som gir et godt utgangspunkt for personlig utvikling, variasjon og interessante utfordringer. Vi har akkurat åpnet, og er i en spennende utvikling der du kan bli en viktig medspiller. Vi kan tilby deg en stilling i et trivelig arbeidsmiljø med godt kollegialt og sosialt samhold. Er du av den nysgjerrige typen som trives med kontinuerlig faglig påfyll så legges det til rette for dette.


Vi søker deg som:

Er engasjert i jobben din, er løsningsorientert og har en positiv holdning. Du må motiveres av en travel, spennende og variert hverdag der du jobber i nært samarbeid med veterinærer, dyrepleiere, klinikkassistenter. Det å tilby beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter er viktig for deg. Det er viktig for oss, at du alltid bruker både hjertet og hjernen.

Du har:

  • … autorisasjon som dyrepleier
  • … positiv innstilling og god fleksibilitet
  • … glede av å levere kvalitet i det du gjør
  • … evnen til å beholde roen i krevende situasjoner
  • … naturlig engasjement og raushet for pasientene våre og deres eiere


Kompetanseheving er en naturlig del av arbeidet og flere kurs skjer blant annet gjennom vårt internasjonale utdannelseskonsept AniCura Continuing Education (ACE).


Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med daglig leder, Line M K Viggen 48305799, mail line.viggen@anicura.no.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Søk på denne stillingen her.

Se flere stillinger

Se alle stillinger
EMPET Ryen Dyreklinikk
Søknadsfrist fortløpende

Vil du bli en del av EMPET-gjengen?

Smådyrklinikken Langhus
Søknadsfrist 15.03.2024

Smådyrklinikken Langhus søker dyrepleier i 100 % fast stilling.