AniCura Dyresykehus Oslo søker en dyrepleier i 100% fast stilling til en spennende hverdag på et dyresykehus.

Vi søker en dyrepleier til en spennende stilling ved vårt dyresykehus i Oslo.

AniCura Dyresykehus Oslo er et dyresykehus som kombinerer førstelinje, akuttvakt og henvisningshospital. Med andre ord, her er det mye for enhver smak. Vi har flere dyktige førstelinjeveterinærer, spesialister innen indremedisin, kirurgi, dermatologi, ophtalmologi, kardiologi og akuttmedisin, en stab med dyktige dyrepleiere og klinikkassistenter og spesialistdyrepleier innen anestesi.

Dyresykehuset er velutrustet med egen lab, CT, fluoroskop, artro-endoskopi, kompliserte tannbehandlinger m.m.

Dette er et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter!

Rollen

Som dyrepleier hos oss vil dine ansvarsområder være:

  • Inngå i dyresykehusets anestesiteam.
  • Være delaktig i å legge planer for anestesipasientene sammen med ditt team
  • Ta vare på pasientene før, under og etter anestesi
  • Være en del av turnusen ved dyresykehuset
  • Bistå veterinær ved undersøkelse og behandlinger, både i førstelinjen og henvisninger

Stilingen er fast 100% turnusstilling.

Hvem er du?

Du har en stor lidenskap for veterinærmedisin, og et sterkt ønske om å tilby den beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter. For å lykkes i denne rollen, må du trives i et miljø preget av innovasjon, utvikling og engasjement. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle, og du ønsker å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter og deres eiere. Et bredt interessefelt er en fordel, men særlig et ønske om å videreutvikle deg selv faglig og å bidra til et positivt arbeidsmiljø.

Du er en positiv person med stå-på vilje, du har høy arbeidskapasitet og takler en variert hverdag med mye å gjøre. Du har omsorg for pasienter, eiere men også kollegaene dine. Du kan jobbe selvstendig og trives med å få ansvar.

Erfaring er en bonus men ikke en betingelse. Vi oppfordrer også nyutdannede dyrepleiere å søke.

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere.

Vil du bli med i vår familie?

Send oss din søknad snarest ved å trykke på søknadsknappen. Send med søknadsbrev, CV og eventuelle attester.

Om du har noen spørsmål til stillingen så kontakt Anne Torgersen, daglig leder Tlf 21 52 53 00 eller epost: anne.torgersen@anicura.no