2 spennende vikariater ledige som autorisert dyrepleier hos Evidensia Bærum Dyrehospital og Evidensia Åssiden Dyreklinikk.

Er du en engasjert og entusiastisk dyrepleier som leter etter nye utfordringer? Trives du i en hektisk klinikkhverdag og har lyst å være en del av et motivert, kunnskapsrikt team? Vi søker nå to dyrepleiere til 1 års vikariat, med mulighet for forlengelse. Den ene stillingen vil være på Evidensia Åssiden Dyreklinikk i Drammen, og en vil være på Evidensia Bærum Dyrehospital på Rud i Bærum.

Om klinikkene:

Evidensia Åssiden Dyreklinikk er en nyoppusset klinikk, sentralt beliggende på Landfalløya i Drammen. Vi er et godt team bestående av 4 veterinærer, 4 autoriserte dyrepleiere og 2 resepsjonister. Klinikken er godt utstyrt med digital røntgen, ultralyd, gassanestesi i tannbehandlingsrom, samt operasjonssal, moderne laboratorium, separat katte- og hundeoppstalling og en butikk som tilbyr ulike merker fôr til våre firbeinte kunder.

Evidensia Bærum Dyrehospital er en stor klinikk i helt nye og romslige lokaler fra 2020 på Rud. Her jobber det 6 veterinærer, 5 autoriserte dyrepleiere, flere veldig erfarne assistenter og resepsjonister. Klinikken har to operasjonsrom med gassanestesi og ventilator, tannrom med to arbeidsstasjoner, separat blodlab, røntgen, ultralyd, og videootoskop.

Vi er en dedikert "Cat Friendly Clinic" og har dyktige veterinærer og dyrepleiere som brenner for katten sitt beste! Det betyr at vi blant annet har egne undersøkelsesrom og separate oppstallingsrom for katter og hunder.

Om jobben:

Vi ser etter en dyrepleier som ønsker å være en del av et fantastisk, hyggelig team i en klinikk hvor arbeidsmiljø er svært viktig og stemmen din blir hørt! Erfaring er en fordel men nyutdannete er hjertelig velkommen til å søke. Du får en variert arbeidsdag med arbeidsoppgaver bestående blant annet av anestesi (tann og operasjon ), laboratoriearbeid, røntgen og ultralyd, assistere poliklinikkveterinærene og pleie og omsorg av inneliggende pasienter. Begge stillingene innebærer turnusarbeid.

Hva kan vi tilby?

Våre team vil ønske deg velkommen til en herlig, flott gjeng som trives godt sammen! Vi bryr oss om hver enkelt ansatt og verdsetter jobben alle gjør. Viktigst av alt kan vi tilby en arbeidsplass med gode, ordnede, trygge arbeidsforhold og et hyggelig arbeidsmiljø.

Hvem søker vi?

Vi søker etter deg som ønsker en interessant, variabel arbeidsdag som en del av et godt erfarent team. Du er faglig engasjert og har lyst til å videreutvikle deg selv og klinikken. Du bryr deg om våre kunder, tør å satse, deler kunnskap og gode løsninger.

Type stilling: 1år vikariat i 100% stilling Søknadsfrist: søknader vurderes fortløpende

Spørsmål om stillingen kan rettes til: Rachel Syrstad, Klinikkleder.
rachel.syrstad@evidensia.no. 48159121

Vi ser frem til å motta din søknad!

Se flere stillinger

Se alle stillinger
EMPET Ryen Dyreklinikk
Søknadsfrist fortløpende

Vil du bli en del av EMPET-gjengen?

Smådyrklinikken Langhus
Søknadsfrist 15.03.2024

Smådyrklinikken Langhus søker dyrepleier i 100 % fast stilling.